AliExpress-cumpărături mai inteligente, o viață mai bună pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați AliExpress-cumpărături mai inteligente, o viață mai bună pentru Android pentru a obține o piață de cumpărături online la îndemână.

Descrierea dezvoltatorului
Prin Alibaba.com Hong Kong Limited
Întotdeauna a vrut să magazin totul într-un singur loc, la un moment dat? Băiete, avem doar aplicația potrivită pentru tine!
Cu mii de mărci și milioane de produse la prețuri incredibile, AliExpress este ceea ce vrei să ai pe telefonul tău mobil.
Fie că este cel mai recent moft de modă care a rupt internetul săptămâna trecută, un nou șezlong pentru camera de zi, greutăți pentru un antrenament intens al corpului sau cele mai tari jucării tehnologice din oraș, puteți paria că AliExpress va lansa un carusel nesfârșit de opțiuni. Fiecare. Singur. Ziua.
Ce mai mult, nu există nimic de care să te simți vinovat atunci când faci cumpărături pe AliExpress, deoarece ofertele noastre flash, super oferte, cupoane și monede fac cele mai bune cumpărături din oraș! De fapt, tu & apos;re obtinerea cele mai bune produse la cele mai bune preturi într-un bețivan.
Ca și cum nu ar fi fost suficient, AliExpress garantează experiențe de cumpărături de neuitat cu acestea:
– Milioane de produse la modă, unice
– Găsiți rapid ceea ce doriți cu instrumentul nostru de căutare ușoară
– Constant cupon giveaways, reduceri, flash & super oferte
– Transport gratuit pe peste 75% din produsele noastre
– Managementul comenzilor și notificări automate de expediere
– Protecția cumpărătorului la toate achizițiile
– Plăți online securizate
– Feed-uri personalizate cu produse alese special pentru tine
Suport lingvistic
Noi & apos;re la nivel mondial, așa este aplicația noastră! Simțiți-vă bineveniți în capotă cu echipa noastră prietenoasă de asistență multilingvă, care vă va răspunde la întrebări în engleză, spaniolă, portugheză, rusă, turcă, Bahasa indoneziană, thailandeză, italiană, germană, franceză, ebraică, coreeană, poloneză, olandeză, arabă, vietnameză, japoneză și ucraineană.
Suport valutar
Aplicația noastră acceptă în prezent opt valute diferite pentru plată (Euro, Dolari Americani, Dolari Canadieni, Dolari Australieni, Yeni Japonezi, Sterling Britanic, Ruble rusești și coroană suedeză) și alte șase valute pentru navigare (Real Brazilian, Rupie indiană, grivne ucrainene, Rupie indoneziană, Peso Mexican și lira turcă).
Vrem să te cunoaștem mai bine, așa că lasă-ne o linie!
Ce facem bine? Naiba, dacă noi'faci ceva greșit, să ne anunțați! La AliExpress, experiența dvs. de cumpărături este prioritatea noastră, așa că spuneți-ne cum ne putem îmbunătăți serviciile, precum și aplicația noastră. Începeți prin atingerea “mai mult”, apoi “sugestie App”.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.21.0
CELE MAI BUNE OFERTE ALE ANULUI VIN!
– Pre-comandați cele mai bune din vânzarea 11.11 cu economii suplimentare
– Alăturați-vă în distracție în Gameland pentru a câștiga partea ta de US $ 1 milion în cupoane
-O șansă o dată pe an pentru a cumpăra milioane de oferte de la peste 70.000 de magazine
– Fii unul dintre cumpărătorii norocoși care câștigă un cupon US $1,111 în timpul vânzării 11.11
– Cumpărați cea mai mare vânzare a anului cu oferte de până la 50% off
11.11 Festivalul Global de cumpărături 2018 începe 10 noiembrie 2018 05: 00 PT ne vedem acolo!
Generalități
Lansare 10 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 10 Noiembrie 2018
Versiunea 6.21.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 539
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalați AliExpress-cumpărături mai inteligente, o viață mai bună pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite