Alto ‘ s Odyssey pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Alto ‘ s Odyssey pentru iOS pentru a vă alătura lui Alto și prietenilor săi într-o călătorie nesfârșită pentru a descoperi secretele vastului deșert neexplorat.

Recenzia Editorilor
shelbybrown februarie 21, 2018
Alto & apos;s Odyssey, mult așteptata urmărire a aventurii Alto's, preia locul în care popularul alergător fără sfârșit de snowboarding a rămas, trimițându-l pe Herder și tovarășii săi în noi aventuri în deșert.
O mulțime de ajutor la început: după un scurt tutorial, sunteți gata să începeți să aterizați backflips și să explorați noul mediu Alto. În timp ce aproape fiecare truc este ușor de înțeles în acest joc cu o singură mână, acestea nu sunt neapărat ușor de scos, astfel încât jocul oferă încurajare atunci când nu reușiți. Și atunci când ajunge la repere majore, jocul oferă îndrumări scurte cu privire la modul de a avansa prin porțiunea următoare.
Plătiți o dată și ați terminat: Plunk jos $ 4.99 pentru a achiziționa jocul, și apoi pune portofelul departe pentru că tot ce cumperi este cu monede pe care le colecta ca tine sandboard. În atelierul Izel, vă puteți petrece monedele pe upgrade-uri, un wingsuit, un radio misterios, o placă de nisip specială și o busolă curios de utilă.
Meditativ: jocul este frumos și absorbant, pe măsură ce alunecați prin răsărituri uimitoare, nopți pline de stele și furtuni de nisip. Dacă gameplay-ul devine prea stresant, cu toate acestea, glisați spre stânga de pe ecranul de start pentru a ajunge la modul Zen, unde puteți juca fără distrageri la o coloană sonoră orchestrală calmantă.
ConsBoarding noaptea poate fi o provocare: a spune diferența dintre roci și plante în timpul unei alergări de noapte sau a unei furtuni de nisip poate fi o provocare. Youcan sari peste tot sau regla luminozitatea de pe telefon pentru a mai bine la fața locului roci.
Bottom LineAlto & apos;s Odyssey este o satisfăcătoare și plină de satisfacții side-scroller pentru iPhone, care este un amestec aproape perfect de opere de artă frumoase, arestarea coloana sonora, și gameplay-ul angajarea. Ritmul jocului este provocator, dar niciodată frenetic. Dar dacă începi să te simți lucrat, modul Zen îți permite să joci o versiune cu stres scăzut a jocului, cu o coloană sonoră liniștitoare și fără să-ți pese de realizări.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0.1
Generalități
Lansare Februarie 21, 2018
Data Adaugarii 21 Februarie 2018
Versiunea 1.0.1
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS
Cerințe suplimentare compatibile cu iPhone, iPad și iPod touch.
Popularitate
Total Descărcări 616
Descărcări Săptămâna Trecută 4
Software De Raportare

instalează Alto ‘ s Odyssey pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite