Android 7.0 Nougat pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Android 7.0 Nougat pentru Android la cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Aug 22, 2016
Android 7 Nougat aduce o mulțime de îmbunătățiri platformei mobile populare Google.
Modul ProsMultiwindow: nou în Nougat este posibilitatea de a afișa două ferestre de aplicații în același timp, una lângă alta într-o vizualizare pe ecran divizat sau vertical, cu o fereastră deasupra și cealaltă de mai jos. Reglați linia de divizare între cele două ferestre pentru a face o aplicație mai mare și una mai mică. De asemenea, puteți trage și plasa text sau alte elemente de la o fereastră la alta în modul multiwindow. Și cu Nougat și Android TV, puteți fixa un videoclip pe ecran în timp ce utilizați o aplicație.
Notificări: în noul sistem de operare Android, notificările sunt mai ușor de utilizat. Răspundeți direct în linie într-o nuanță de notificare, inclusiv pe ecranul de blocare, astfel încât să nu fie nevoie să lansați o altă aplicație pentru a răspunde. Nougat grupează, de asemenea, notificările aferente, astfel încât acestea să apară ca o singură notificare, permițându-vă să vedeți mesaje în context.
Setări rapide: setările rapide oferă acces la setările comune ale sistemului, cum ar fi Wi-Fi. Acum sunt personalizabile, permițându-vă să le setați pe cele pe care doriți să le vedeți în lista de notificări.
Managementul energiei: Nuga se bazează pe Marshmallow & apos; s tehnici de conservare a bateriei. Face o treabă mai inteligentă de economisire a energiei atunci când un dispozitiv este deconectat, dar nu este utilizat și limitează activitățile sistemului pentru a reduce consumul de energie.
Economii de date: dacă sunteți preocupat de utilizarea datelor celulare, instrumentul Data Saver vă permite să setați o limită a cantității de date de rețea pe care le utilizează anumite aplicații. Puteți bloca utilizarea datelor de fundal și puteți forța aplicațiile să utilizeze mai puține date în prim-plan atunci când este posibil. Instrumentul vă permite, de asemenea, să listați în alb aplicații specifice pentru utilizarea datelor de fundal.
Dimensiunea afișajului: pentru utilizatorii cu vedere redusă sau cu deficiențe de vedere, o nouă setare de accesibilitate vă permite să modificați dimensiunea afișajului unui dispozitiv și puteți arunca în aer sau micșora elementele de pe ecran.
ConsWait pentru actualizare: Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6p, Nexus 9, și proprietarii de dispozitive Pixel C ar trebui să poată adopta rapid Nougat. În timp ce Google împinge producătorii de telefoane și transportatorii să elibereze Nougat mai repede decât au lansat actualizări Android în trecut, dacă dețineți un dispozitiv Android non-Nexus, cel mai probabil va trebui să așteptați Nougat.
Suprapuneri Android și bloatware: Google permite producătorilor de telefoane și transportatorilor să se încuie pe propriile interfețe personalizate și să adauge aplicații în sistemul de operare Android. Modificările permit furnizorilor să-și diferențieze dispozitivele, dar asta înseamnă că utilizatorii trebuie să navigheze printr-o interfață specifică dispozitivului aglomerată cu camere nedorite, calendare și aplicații de mesagerie. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe Android nealterate, uita-te la un dispozitiv Nexus.
Bottom LineAndroid 7 & apos;s rafinamente utile și completări-inclusiv multiwindows, notificări în linie, și tactici de economisire a bateriei-face Nuga o actualizare de bun venit.
Mai multe storiesGoogle & apos;s Android Nougat este în sfârșit aici pentru telefonul și tableta Nexus.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 7.0
Generalități
Lansare 28 Iulie 2016
Data Adăugării 29 August 2016
Versiunea 7.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 477,883
Descărcări Săptămâna Trecută 230
Software De Raportare

instalează Android 7.0 Nougat pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite