Audacity for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Audacity pentru Mac pentru a înregistra, digitiza, importa, exporta, edita, combina, previzualizare, și să analizeze fișiere audio multi-track. Audacity a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Audacity
Înregistrați, digitizați, Importați, exportați, editați, combinați, previzualizați și analizați fișiere audio cu mai multe piste
Ultima actualizare pe 07/03/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Windows

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 25 Noiembrie 2014
Audacity pentru Mac este un instrument puternic de editare audio care depășește instrumentele implicite OS X. Dezavantajele sunt o interfață datată și uneori greoaie și un proces de instalare greoi.
Pro Set de caracteristici puternic și robust: Audacity este încărcat cu instrumente de editare audio, înregistrare și export care funcționează în tandem cu capabilitățile multimedia Mac.
Gratuit cu actualizări regulate pentru diverse utilizări: Audacity este un instrument gratuit, actualizat periodic, cu suport solid din partea dezvoltatorului. Aceasta înseamnă un nucleu solid care funcționează mult mai bine decât alte suite software gratuite din aceeași categorie și o alternativă bună la instrumente oarecum limitate precum GarageBand.
ConsInterface este datat și, uneori, greoaie: în timp ce setul de caracteristici Audacity's oferă, se pare și se simte un pic datat în comparație cu software-ul mai modern. În cele mai multe cazuri, acest lucru este pur estetic, dar găsirea anumitor meniuri poate fi greoaie în anumite circumstanțe.
Linia de funddacă aveți nevoie de un instrument puternic, gratuit de editare audio Pentru Mac, Audacity este un instrument excelent cu care să începeți. În timp ce interfața ar putea folosi unele actualizări, veți obține în continuare bang-ul pe care îl căutați în proiectul dvs. audio.

Install Audacity for Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite