Balochi tonuri de apel gratuit offline pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Baluchistan Tonuri de apel Gratuit offline pentru Android pentru a baluchistan Tonuri de apel conține celebre din baluchistan rabab ritmica, puteți selecta tonul de apel preferat și a stabilit ca ton de apel telefon.

Descrierea dezvoltatorului
De Sooper Dooper Apps
Balochi tonuri de apel conține ritmuri balochi rabab celebre, puteți selecta tonul de apel preferat și setați ca ton de apel telefon.
Balochi tonuri de apel liste Balochi tonuri pentru telefonul mobil android.
Dacă sunteți un fan al Baluchistan Tonuri de apel această aplicație este pentru tine, Aici sunt cele mai populare din Baluchistan rabab melodii ca ton de apel pentru a personaliza android ta smartphone.Balochi Ringtones Free 2019 este o alegere excelentă pentru dvs.Balochi Ringtones Free 2020 are multe tonuri de apel și muzică cele mai populare pentru telefonul Android. Puteți selecta și seta tonuri de apel pentru setup-le pentru ton de apel implicit, ton de apel, ton de apel mesaj, ton de apel de alarmă sau pentru a seta tonuri de apel pentru Whatsapp.
Dacă sunteți fan al tonurilor de apel Balochi, această aplicație este pentru dvs., aici sunt cele mai populare melodii Balochi din acest an 2020.
Aplicația Balochi ringtones vă oferă să personalizați ușor interfața tactilă, alarma și tonul de notificare oricând și, de asemenea, să setați tonul de apel preferat, muzica pentru acces rapid.
* Tonuri de apel Balochi culori și nuanțe de timbre noi, care sunt unice oriunde, oricând. Dar asta nu toate, este conceput pentru a fi bun pentru toți și tonuri de apel sunt selectate pentru a se potrivi toate gusturile,cele mai bune melodii de Balochi este o colecție mare de tonuri de apel bibliotecă pentru fanii tonuri de apel pakistanez, irani și afghani să fie unic și de înaltă calitate HD.
Avem o colecție impresionantă de tonuri de apel Balochi smartphone-ul android, dacă sunteți un fan tonuri Balochi. această aplicație este gata pentru tine.
Caracteristici :
* Tonuri De Apel Balochi De Lucru Offline.
* Tonuri de apel Balochi are colecție de tonuri de apel de înaltă calitate.
* Tonuri de apel Balochi este o aplicație rapidă și eficientă .
* Setați ca ton de apel cele mai bune tonuri de apel.
* Tonuri de apel Balochi este o aplicație foarte ușoară.
* Setați ca ton de apel pentru mobil.
* Setați un cronometru.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.7
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2020
Data Adăugării 16 Octombrie 2020
Versiunea 1.7
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.2 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Balochi Ringtones Free offline pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite