Breakaway Audio Enhancer-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Breakaway Audio Enhancer Pentru Windows pentru a îmbunătăți calitatea audio a PC-ului și pentru a vă bucura de o mai bună consistență și profunzime a muzicii și filmelor. Breakaway Audio Enhancer a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Breakaway Audio Enhancer
Îmbunătățiți calitatea audio a PC-ului și bucurați-vă de o mai bună consecvență și profunzime a muzicii și filmelor
Ultima actualizare pe 06/30/16
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Descrierea dezvoltatorului
Servicii De Curatenie
De la creatorul logicii volumului, prezentând un nou sistem de calitate a difuzării pentru a îmbunătăți calitatea sunetului tuturor audio-urilor PC și a revoluționa experiența dvs. de ascultare.
Acum, indiferent de playerul media pe care îl preferați, toată muzica, filmele și sunetul dvs. vă vor fi prezentate cu cel mai înalt nivel de calitate, consistență și profunzime. Procesarea audio Multi-band va scoate pumnul și echilibrul în tot sunetul dvs., în timp ce contorizarea detaliată și autentică vă permite să o vedeți în acțiune.
Niciodată nu va trebui să ajungeți la controlul volumului dvs. pentru a ridica acea melodie care este prea liniștită sau pentru a opri acea piesă fierbinte care pompează puțin prea tare – doar stați pe spate și bucurați-vă de fericirea sonică. Alte caracteristici includ o interfață complet considerabilă și dockable, extensia Windows Explorer și vrăjitorii de configurare pentru a stoarce performanța de top din sistemul dvs.

instalează Breakaway Audio Enhancer-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite