browser Firefox pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați browserul Firefox pentru Android pentru a naviga confortabil pe Web, bazându-vă pe viteză, siguranță și putere de personalizare. Browserul Firefox a avut actualizări 10 în ultimele luni 6.

Detalii cheie ale browserului Firefox
Navigați confortabil pe Web, bazându-vă pe viteză, siguranță și putere de personalizare
Ultima actualizare pe 10/20/20
Au fost 10 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS, Mac și Windows
Recenzia Editorilor
shelbybrown iulie 18, 2016
Mozilla Firefox pentru Android concurează cu multe browsere web mobile, în principal Google Chrome, care este preinstalat pe majoritatea dispozitivelor Android, oferind Chrome o cotă de piață mult mai mare. Acest lucru este nefericit, deoarece Firefox pentru Android are o serie de caracteristici interesante și unice, cum ar fi suportul pentru suplimente, sincronizarea datelor fără un Cont Google și capacitatea de a integra motoarele de căutare pe care Chrome le-a câștigat.
Sincronizarea datelor: utilizatorii Chrome beneficiază de posibilitatea de a-și sincroniza marcajele, filele și istoricul de navigare pe mai multe dispozitive. Puteți începe de pe telefon și ridica în cazul în care ați rămas pe laptop sau tabletă. Dar se pare că Firefox are și sincronizare și se face independent de orice serviciu Google. Utilizarea acestuia înseamnă crearea unui alt cont online, dar sincronizarea Firefox poate fi utilă pentru persoanele care doresc să-și păstreze separat munca și navigarea în timpul liber. Acest lucru este important nu doar pentru confidențialitate, ci și pentru sugestii de căutare adaptate cu precizie.
Contra ștergerea datelor private este totul sau nimic: dacă doriți să ștergeți istoricul, cookie-urile și memoria cache a browserului, Chrome vă permite să alegeți mai multe intervale de timp: ora trecută, ziua trecută, săptămâna trecută, ultimele patru săptămâni și “începutul timpului.”Firefox are doar ultima opțiune. Puteți & apos;t elimina doar lucrurile care sa întâmplat recent. Probabil că nu este mare lucru pentru majoritatea utilizatorilor, dar merită menționat pentru acele momente în care trebuie să corectați sugestiile de căutare (sau să ștergeți un istoric de navigare regretabil). Chrome vă spune, de asemenea, câte megabyte de spațiu ocupă memoria cache a browserului.
Catalogul suplimentelor nu filtrează suplimentele doar pentru desktop: catalogul suplimentelor Mozilla este destul de ușor de navigat, dar ne place opțiunea de a comuta vizibilitatea articolelor compatibile cu versiunea mobilă a Firefox. Nu este o experiență ideală pentru utilizatori atunci când găsiți o aplicație cu aspect interesant, dar nu o puteți instala în browserul mobil.

instalează browserul Firefox pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite