cărți audio de la Audible pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați cărți audio de la Audible pentru Android pentru a descoperi cărți audio premiate cu Grammy și pentru a auzi celebritățile din lista A povestesc poveștile lor preferate.

Recenzia Editorilor
shelbybrown mai 14, 2018
Audible este Amazon's audiobook division, achiziționate în 2008 pentru un rece $300 milioane de euro. Începând cu 2018, serviciul solicită peste 200.000 de programe audio în cărți, reviste, ziare și alte mijloace media. Puteți cumpăra cărți audio direct și vă puteți înscrie pentru un abonament începând de la 14,95 USD pe lună, cu o încercare gratuită de 30 de zile, care vă acordă un credit în fiecare lună pentru a cumpăra orice carte din catalog, plus alte avantaje. Cum se compară cu rivalii precum Downpour și Barnes & Noble?
Aplicația ProsThe este simplă și bine concepută: când deschideți pentru prima dată aplicația Audible, aceasta va merge direct la lista de cărți audio din cloud. Cu fiecare carte listată, puteți vedea cine povestește audiobook-ul și cât timp este înregistrarea. Pentru a-l descărca, trebuie doar să atingeți coperta cărții, moment în care aplicația vă va spune Dimensiunea fișierului. Dacă apăsați pe alte cărți, acestea vor fi puse în coadă pentru a descărca în ordine (spre deosebire de toate în același timp).
Puteți sorta cărțile după lungime, titlu și numele autorului. Implicit se Sortează după cel mai recent audiobook achiziționat. Am observat că descărcările nu au fost rapide, dar puteți începe să ascultați după ce ați primit doar câțiva megaocteți. Dacă doriți să magazin în timp ce vă așteptați, nu's-o Descoperi tab accesibil de la un buton de pe partea de jos a ecranului, și Canalele fila care conține o varietate de free original, podcast-uri, de la stand-up comedy înregistrate în direct la o serie de documentare pe un Mexican de frontieră oraș asediat de un cartel de droguri.
Nu în ultimul rând, vom striga modul Auto. Aceasta mărește câteva comenzi cheie-butonul De redare/pauză, o derulare înapoi de 30 de secunde și un marcaj (denumit “clip”în cadrul aplicației), astfel încât să fie mai ușor de apăsat atunci când aveți telefonul montat pe tabloul de bord. Acest lucru este util dacă nu aveți Android Auto sau Apple CarPlay.
Sistemul de Credit este generos: în timp ce plătiți până la 14, 95 USD pe lună pentru a obține un credit audiobook, acesta poate fi utilizat pe orice carte, indiferent de preț. Și dacă decideți că nu vă place cartea, o puteți schimba cu alta”oricând”, gratuit. Dacă cartea va costa mai puțin de 14,95 USD, puteți opta să o plătiți direct în timpul plății și să salvați creditul pentru altceva. Dacă nu-ți folosești creditul în acea lună, acesta trece la următoarea, așa că nu-l pierzi-deși ești limitat la maximum șase credite în bancă.
În cele din urmă, nu pierdeți accesul la nici una dintre cărțile audio dacă anulați abonamentul Audible. Ei & apos;re a ta de a păstra, fie în Amazon's nor de stocare sau descărcate pentru ascultare offline.
Dacă vă anulați abonamentul, vă pierdeți creditele, dar vă puteți întrerupe abonamentul timp de până la 90 de zile, o dată pe an. Puteți, de asemenea, să faceți upgrade de la “Gold Monthly”implicit la “Platinum Monthly”, care vă oferă două credite pe lună în loc de unul și vă crește plafonul de credit de la șase la 12. Sau vă puteți înscrie la “Gold Annual”, unde plătiți 149,50 USD o dată pe an, care funcționează la 12,46 USD pe lună și vă ridică capacul la 18 credite.
Dacă vă înscrieți pe această pagină Amazon, veți primi două credite în prima lună, în loc de una.
Abonații beneficiază de reduceri puternice la achizițiile de cărți audio: Amazon oferă o reducere suplimentară de 30 la sută din toate cărțile audio dacă vă abonați la Audible. Acest lucru face uneori audiobook mai ieftin decât cartea reală. Și dacă te duci prin audiobook-uri destul de frecvent, această reducere poate merge un drum lung spre plata pentru abonament.
Dacă dețineți deja versiunea Kindle a unei cărți, puteți obține o reducere audibilă separată, care poate fi, de asemenea, foarte agresivă; după ce am reușit să săpăm secțiunea de pe site-ul Amazon care vă arată toate cărțile dvs. Kindle care au funcția Whispersync for Voice, am descoperit un preț de doar 1,99 USD pentru versiunea audiobook a lui Kazuki Kaneshiro GO, care în anul 2000 a câștigat Premiul Naoki, echivalentul Japoniei cu un Pulitzer. Pentru referință, am găsit cartea audio la Barnes & Noble pentru $28.99. B&N nu are un program de abonament sau o reducere.
Acesta este un exemplu extrem, dar, în general, se pare că există mai multe economii audiobook disponibile la Amazon decât la magazinele concurente. Am găsit Dan Simmons & apos; clasic Sci-Fi Roman Hyperion sub formă de audiobook pentru $3.99, și Margaret Atwood's The Handmaid's poveste citit de Claire Danes pentru $ 9.99, unabridged.
Amazon are în prezent peste 100.000 de cărți în acest Whispersync pentru Biblioteca vocală, aka “Kindle Books with Audible Narration.”Cu toate acestea, metoda disponibilă pentru căutarea prin biblioteca Kindle pentru potrivirea cărților audio nu poate fi sortată și trebuie să faceți clic pe butonul”Încărcați mai mult “din partea de jos a paginii pentru a obține mai multe înregistrări.
Integrare strânsă cu Amazon Alexa și Echo: dacă aveți unul dintre dispozitivele Echo ale companiei, puteți cere Alexa să deschidă una dintre cărțile dvs. audio și să o redea pe difuzorul ei (sau pe un alt set de difuzoare printr-un cablu audio standard de 3,5 mm, Bluetooth sau Wi-Fi). Amazon are o categorie specială de cumpărături doar pentru difuzoarele Bluetooth prietenoase cu Alexa. De asemenea, puteți să o întrebați ce cărți sunt populare chiar acum și dacă aveți un Echo Show (cel cu ecranul), puteți să-i cereți să vă arate biblioteca Kindle sau Audible.
Separat de serviciul Audible, Alexa poate juca, de asemenea, un audiobook poveste de culcare povestită profesional gratuit, prin intermediul abilității Amazon Storytime. Abilitățile sunt practic aplicații specifice dispozitivelor Echo.
Suport pentru Android Auto și Apple Carplay: în loc de a avea să se certe o mașină de multe ori conexiune Bluetooth finicky și/sau sistem infotainment lent, puteți utiliza doar Google' s și Apple a's interfață auto în loc; doar conectați la mașină prin cablu USB, așteptați o secundă pentru telefonul pentru a obține conectat, deschideți aplicația, și alegeți cartea.
ConsDRM te forțează să utilizați Sonoră app: Cum ar fi Amazon's e-books, Audible's gestionare a drepturilor digitale restricții privind audiobook fișiere preveni de la a face arhivă copii de rezervă, revinde, de tranzacționare, sau donarea, astfel încât liniile între “deține”și doar “posedă”sunt neclare.
Unele cărți audio pot fi disponibile în format MP3, dar acest lucru pare să se aplice numai cărților ale căror drepturi de autor au expirat. Pentru orice altceva, veți avea de-a face cu fișierul audio AAX al companiei, care poate fi redat doar în aplicația Audible (sau printr-un Echo), pentru totdeauna. Dacă preferați o altă aplicație media player sau dacă doriți ca cărțile audio să fie disponibile pe un dispozitiv care nu poate utiliza aplicația Audible, nu aveți noroc.
Din păcate, alternativele competitive sunt greu de găsit. Downpour este cel mai mare rival audibil care oferă descărcări fără DRM, dar biblioteca sa este limitată și la aproximativ 23.000 de titluri. Și Barnes & Noble does & apos;t tind să aibă prețuri competitive.
Jos LineIf ai're OK cu limitările drepturilor digitale, Sonor și oferă o selecție largă cu o mulțime de reduceri, la îndemână integrarea cu Ecou dispozitive și mașini sisteme de infotainment, și o aplicație mobilă intuitivă.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.29.0
Remedieri de erori și îmbunătățiri.
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 2.29.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,144
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalați cărți audio de la Audible pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite