Catan Classic pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Catan Classic pentru Android pentru a deveni un cuceritor, explorator și comerciant și a conduce insula Catan.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Februarie 26, 2018
La fel ca The Settlers of Catan, Jocul de strategie bazat pe care se bazează, Catan Classic pentru Android vă pune în rolul de navigator, stabilind Insula Catan și concurând împotriva altor coloniști pentru cele mai multe proprietăți și resurse. Aruncă zarurile, construiește rute și comercializează mărfuri cu colegii tăi coloniști, iar cine primește 10 Puncte de victorie câștigă primul. Catan Classic costă 4, 99 USD, dar pachetele de expansiune suplimentare sunt disponibile ca achiziții în aplicație.
ProsBrings clasic joc de bord la telefon: mâncărime pentru a juca The Settlers of Catan pe drum? Catan Classic satisface această mâncărime cu o reprezentare teribilă a jocului pe dispozitivul dvs. mobil.
Joacă împotriva altora sau AI: Catan vă permite să provocați pe alții online prin multiplayer multiplă platformă sau împotriva diverșilor adversari ai computerului, inclusiv piratul fără compromisuri, Jean, comerciantul viclean, Vincent și Cavalerul intitulat, Sean.
Tutoriale: secțiunea Tutoriale robuste are 10 subcategorii pentru a scana informații despre cum să joci jocul, inclusiv cum să achiziționezi materiale de construcție, cum să stabilești terenul și cum să-ți construiești clădirile.
Pachete de expansiune interesante: gata pentru ceva nou? Extinderea navigatorilor oferă 10 scenarii suplimentare, cu o campanie extinsă centrată în jurul descoperirii de noi insule și comori; și orașe și cavaleri te-a construit o metropolă oraș mare de Catan, dar va trebui să-l apere împotriva barbarilor care vin pentru bogăția sa. Acestea și două noi scenarii speciale: Enchanted Land și The Great Canal sunt toate disponibile pentru achiziționarea în aplicație.
Două jocuri la prețul unuia: Catan costă 4,99 USD, dar include posibilitatea de a descărca gratuit noul Univers Catan (o versiune autonomă actualizată a Catan Classic) după ce ați creat un cont în noul meniu de transfer al aplicației Catan Classic.
ConsNo mai multe actualizări de content: deoarece dezvoltatorii se aruncă în universul Catan, Catan Classic va fi în continuare acceptat deocamdată, dar nu va primi actualizări de content.
Bottom LineCatan Classic aduce tot ceea ce vă place despre The Settlers of Catan pe dispozitivul dvs. mobil și adaugă noi aventuri sub formă de pachete de expansiune premium. Dar odată cu introducerea recentă a Universului Catan, s-ar putea să vă fie mai bine să explorați imediat această versiune.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.6.5
Am adăugat o opțiune de deblocare a contentului deja achiziționat (se aplică jocului de bază, “navigatorilor”și “orașelor și cavalerilor”) în noul nostru joc Catan Universe gratuit. Utilizați contul Catan Universe pentru a juca pe dispozitivul ales – puteți utiliza datele de conectare pe mai multe dispozitive desktop și mobile diferite. Deveniți parte a comunității Catan la nivel mondial și jucați cu jucători din întreaga lume. Vă rugăm să consultați secțiunea de știri în joc pentru mai multe detalii. Distreaza-te jucand Catan Universe!
Generalități
Lansare Februarie 26, 2018
Data Adăugării 26 Februarie 2018
Versiunea 4.6.5
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Android 2.3.3
Popularitate
Total Descărcări 852
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

instalează Catan Classic pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite