CBS All Access for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați CBS All Access pentru Android pentru a transmite episoade complete ale emisiunilor dvs. preferate cbs oricând, oriunde.

Descrierea dezvoltatorului
De CBS Interactive
Încercați CBS All Access gratuit acum și transmiteți emisiunile preferate CBS, serii originale exclusive, TV live 24/7 și multe altele!
* Bucurați-vă de serii originale exclusive precum Star Trek: Discovery, No Activity și The Good Fight, Cu originale mai interesante pe drum!
* Stream live, NFL locale pe CBS games tot sezonul. (Jocuri NFL nu sunt disponibile pe telefoanele mobile.)
* Urmăriți seria hit Fall precum Young Sheldon și SEAL Team – live și la cerere-pe dispozitive.
* Prinde pe sezoane complete de hit-uri, cum ar fi The Big Bang Theory, NCIS, Survivor, The Late Show cu Stephen Colbert și mai mult.
* Obțineți acces la emisiunea locală CBS, inclusiv evenimente speciale, cum ar fi Victoria & apos;s Secret Fashion Show și premiile GRAMMY.
* Faceți – o noapte de film cu colecția noastră de filme în continuă creștere.
* Binge clasice, cum ar fi Star Trek, Îmi place Lucy, CSI: Miami și mai mult!
* În plus, am adăugat suport pentru accesibilitate CVAA pentru utilizatorii care au dificultăți în navigarea aplicației.
Încercați CBS All Access gratuit acum! Apoi plătiți doar 5.99 USD pe lună ulterior pentru planul de reclame limitate sau 9.99 USD pe lună pentru planul comercial gratuit.
Live TV include reclame și selectați spectacole au întreruperi promoționale. Arată și disponibilitatea episod pot fi modificate. Rețineți că utilizarea aplicației CBS este limitată la Statele Unite. Toate ofertele promoționale de acces numai pentru noii abonați. Live TV în funcție de disponibilitate. Prețurile afișate sunt exprimate în dolari SUA. Se aplică și alte restricții.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 3.1.1
Remedieri de erori
Generalități
Lansare 12 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 12 Noiembrie 2018
Versiunea 3.1.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 916
Descărcări Săptămâna Trecută 4
Software De Raportare

instalați CBS All Access pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite