CheatKeys-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați CheatKeys Pentru Windows pentru a menține tasta CTRL un pic mai mult pentru a obține o listă cu toate scurtăturile active pentru aplicația curentă.

Descrierea dezvoltatorului
De Kahatek
Aplicație puturos mic, care oferă liste extinse de comenzi rapide de la tastatură pentru diferite aplicații populare, cum ar fi Pace, Unitate, Cod Visual Studio, Microsoft Office suite Folosind comenzi rapide de la tastatură nu este doar una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți productivitatea, dar, de asemenea, reduce riscul de ample de utilizare mouse-leziuni legate de (cum ar fi S. R. I. – Repetitive Sindromul de Leziune).
Într-adevăr nifty app pentru a avea în jur. CheatKeys este, fără îndoială, o aplicație foarte frumos de a avea în jur, mai ales dacă sunteți nou la o anumită aplicație și vă dați seama valoarea de învățare comenzi rapide de la tastatură și cât de mult timp ei pot salva de fapt, pe termen lung.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0.94
Generalități
Lansare 11 Martie 2020
Data Adăugării 11 Martie 2020
Versiunea 1.0.94
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install CheatKeys-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite