Clash Of Clans pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Clash Of Clans pentru Android pentru a vă construi satul, a vă antrena trupele și a lupta cu alți jucători online.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 27 Ianuarie 2015
Clash Of Clans combină un mod simplu, casual, cu un singur jucător, cu o experiență multiplayer competitivă. Îți place aspectul de construcție al jocului,dar AI – ul și sistemul lacom de achiziție în aplicație te pot frustra.
Pro-uri joc plăcut: Clash Of Clans amestecă construirea lumii cu lupta și strategia, lăsându-vă expansiunea lentă a unui mic sat într-o adevărată fortăreață, în timp ce păziți atacurile goblin rare și luați lupta în propriile teritorii. Folosind aur, elixir și pietre prețioase, vă puteți mări Primăria și puteți construi tot felul de clădiri modernizabile, de la mine de aur la barăci pentru formarea de noi trupe.
Comunitate puternică de jocuri: deși campania casual single-player este destul de distractivă, adevăratul apel al jocului constă în modul său online, în care provoci alți jucători, asediându-și forturile și rezistând atacurilor lor. Există milioane de jucători din întreaga lume, de la jucătorii ocazionali la fanii hardcore și sunt grupați în clanuri, pe care le puteți alătura sau le puteți opune.
Modul de joc neted: chiar și atunci când luptați cu bătălii mari sau ridicați mai multe clădiri simultan într-un sat plin de trupe, jocul a funcționat fără probleme pe Nexus 7, fără întârziere și prăbușiri. Grafica desenată se potrivește perfect temei jocului, făcând-o relativ nedemontabilă în ceea ce privește hardware-ul.
Contra nici un control asupra trupelor tale: odată ce vă desfășurați forțele, acestea sunt dincolo de controlul tău. Dacă AI – ul ar fi grozav, acest lucru nu ar fi o problemă, dar uneori trupele tale se aglomerează în jurul unei clădiri și încep să o atace în loc să distrugă mai întâi tunul care îi ucide încet.
Pietre prețioase: în timp ce poți juca jocul fără a cheltui un ban, pentru a putea construi clădiri și recruta trupe mai repede, precum și pentru a face anumite upgrade-uri, trebuie să folosești pietre prețioase, pe care nu le poți colecta în timp decât prin deblocarea realizărilor (și chiar și atunci primești doar câteva pietre pe realizare). Cumpărarea unei oferte bune de pietre costă zeci de dolari.
Linia de fund Clash Of Clans merită popularitatea sa. Este un MMO captivant, cu o campanie solidă, cu un singur jucător și, deși pietrele prețioase sunt greu de găsit, profunzimea și bogăția gameplay-ului transformă acest titlu vizual naiv într-unul dintre cele mai distractive jocuri de strategie pe care lumea mobilă le-a văzut vreodată. Nu e perfect, dar e irezistibil.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 11.185.13
Noua Trupă: Ice Golem! Acest tip rece încetinește apărarea inamicului și le îngheață solid atunci când este distrus!
Noua Vraja: Bat Vraja! Copleșiți apărarea inamicului cu un nor de lilieci furioși!
Mașină Nouă De Asediu: Stone Slammer! O fortăreață zburătoare care aruncă pietre mari pe apărarea inamicului pentru a șterge o cale pentru armata ta!
O mulțime de remedieri, modificări și îmbunătățiri ale calității vieții!
Generalități
Lansare 7 Ianuarie 2019
Data Adăugării 7 Ianuarie 2019
Versiunea 11.185.13
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 99,799
Descărcări Săptămâna Trecută 48
Software De Raportare

instalați Clash Of Clans pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite