Comedy Central pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Comedy Central pentru Android pentru a vă umple fața cu episoade complete, oferte speciale de stand-up și spectacole de arhivă.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 25 Februarie 2015
Aplicația Comedy Central vă permite să prinde din urmă pe Comedy Central's arată. Am fost plăcut surprinși să găsim toate emisiunile noastre preferate, necenzurate și fără reclame.
ProsWatch spectacole noi: Don't vă faceți griji dacă puteți & apos;t viziona cel mai recent episod din “The Daily Show”, atunci când se difuzează inițial. Doar coadă – l pe Comedy Central app și urmăriți-l comercial-free.
Prinde pe spectacole arhivate: nu a vizionat niciodată “Chappelle's Show”în timpul rula sale originale? Aplicația Comedy Central vă permite să vă întoarceți și să urmăriți toate episoadele vechi.
Creați Favorite: crearea unei liste de Favorite a fost la fel de ușoară ca selectarea unui episod de vizionat și atingerea pictogramei inimii din partea de sus a ecranului. De acolo, am putea viziona toate emisiunile noastre preferate.
Conținut ConsUncensored: nu avem cu adevărat nimic negativ de spus despre aplicația Comedy Central; cu toate acestea, dacă ar trebui să nitpick, unii utilizatori ar putea fi ofensați de contentul necenzurat. Această aplicație nu este cu siguranță pentru copii.
Fanii de bază ai Comedy Central, am fost încântați de tot contentul disponibil în aplicația Comedy Central. Îl recomandăm foarte mult pentru oricine dorește să ajungă la emisiunile preferate în ritmul propriu.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 15.35.0
Remedieri de erori.
Generalități
Lansare 12 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 12 Noiembrie 2018
Versiunea 15.35.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,787
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalează Comedy Central pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite