Conferendo-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Conferendo Pentru Windows pentru a discuta pe Internet cu până la 120 de utilizatori prin intermediul camerei Web.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 22 Octombrie 2012
VZOChat este un utilitar de chat video și mesagerie de înaltă calitate, care acceptă sesiuni simultane cu până la 120 de persoane. O descărcare mică, VZOchat se instalează cu ușurință. VZOChat utilizează un protocol de proprietate pentru video care se pretinde a fi optimizat pentru viteze de conectare mai lente, și există mai multe pachete de limbi disponibile.
Interfața VZOChat este curată și simplă. Există un panou pentru toate chat-urile video în curs de desfășurare (până la șase afișate pe panou în același timp) și controale pentru volumele audio și microfon, precum și unele pictograme suplimentare pentru a controla alte aspecte, cum ar fi textul și invitarea de noi contacte. Puteți înregistra video și audio chat-uri prin VZOChat. Aplicațiile pentru Dispozitive Mobile vă permit să discutați cu utilizatorii mobili de pe desktop.
Versiunea gratuită a VZOChat funcționează bine, dar pentru a suprima anunțurile și a adăuga capabilități de transfer de fișiere (precum și alte caracteristici) puteți cumpăra una dintre cele două upgrade-uri, ambele pe o bază pe lună. În testarea noastră VZOChat a lucrat bine, și există unele caracteristici frumos la app pe care am ajuns să depindă. Desigur, pentru un număr mare de persoane la un apel, VZOChat este una dintre cele mai bune aplicații pe care le-am testat.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a VZOchat 6.3.5.8288.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.6.0.9054
Conferendo 6.6.0: Bucurați-vă Interactive Discuția cu un Design Nou, În decembrie 2015 cea mai recentă versiune de free video chat – Conferendo 6.6.0 a devenit disponibil pentru toti utilizatorii de dispozitive pe platforma Windows.
Noua interfață vizuală, inclusiv butoanele și pictogramele reproiectate, este partea principală a actualizării. Acum, chat-ul de pe dispozitivul dvs. cu ecran tactil devine și mai confortabil. Avatarele utilizatorilor, acceptate în cea mai recentă versiune de Conferendo, vă permit să găsiți contacte în agenda de adrese doar într-o clipită.
Utilizatorii care s-au obișnuit să comunice prin mesaje text acum pot trimite mesaje în timp ce efectuează un apel video. Uitați de comutarea între ecranele dispozitivului. Această nouă caracteristică vă permite să țineți o conversație atât cu text, cât și cu video pe ecran complet.
Generalități
Lansare 21 Ianuarie 2016
Data Adaugarii 21 Ianuarie 2016
Versiunea 6.6.0.9054
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 2,021,901
Descărcări Săptămâna Trecută 11
Software De Raportare

Install Conferendo-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite