Cpu-z pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Cpu-z pentru Android pentru a obține toate informațiile despre dispozitivul dvs. Cpu-z a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Cpu-z
Obțineți toate informațiile despre dispozitivul dvs.
Ultima actualizare pe 11/06/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Disponibil și pe Windows
Descrierea dezvoltatorului
Prin CPUID
Versiunea Android a popularului instrument de identificare a procesorului pentru PC, CPU-Z este o aplicație gratuită care raportează informații despre dispozitivul dvs.
– Numele SoC (System On Chip), arhitectura, viteza ceasului pentru fiecare nucleu ;
– Informații despre sistem: marca și modelul dispozitivului, rezoluția ecranului, memoria RAM, stocarea.;
– Informații despre baterie : nivel, stare, temperatură, capacitate ;
– Senzori.
Cerințe :
– Android 2.2 și versiuni ulterioare (versiunea 1.03 și +)
Permisiuni :
– Permisiunea de INTERNET este necesară pentru validarea on-line (a se vedea notele de mai jos pentru mai multe detalii despre procesul de validare)
– ACCESS_NETWORK_STATE pentru statistici.
Note :
Validare Online (versiunea 1.04 și +)
Validarea permite stocarea specificațiilor hardware ale dispozitivului Android într-o bază de date. După validare, programul deschide adresa URL de validare în browserul dvs. de internet curent. Dacă introduceți adresa de e-mail (opțional), un e-mail cu link-ul de validare va fi trimis la tine ca un memento.
Setări ecran și depanare (versiunea 1.03 și +)
Dacă CPU-Z se închide anormal (în caz de eroare), ecranul de setări va apărea la următoarea rulare. Puteți utiliza acel ecran pentru a elimina principalele caracteristici de detectare ale aplicației și pentru ao face să ruleze.
Raport de eroare
În caz de eroare, deschideți meniul aplicației și alegeți “Trimiteți informații despre Depanare”pentru a trimite un raport prin e-mail
Întrebări frecvente și depanare
Puteți vizita întrebările frecvente la adresa respectivă : http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z-android.html#faq

Install Cpu-z for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite