descărcare melodie nouă 2018 pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați gratuit noua melodie 2018 pentru Android pentru a obține o nouă descărcare de melodii 2018 pentru telefoanele dvs. cu noul cântec de ton de apel mp3 2018.

Descrierea dezvoltatorului
De Xtreme Stereo Media
Descărcați gratuit noua melodie 2018 pentru telefoanele dvs. cu noul cântec de ton de apel mp3 2018!
O mulțime de sunete de notificare SMS 2018, melodii și tonuri de ceas deșteptător gratuit pentru a vă trezi! Este sigur și acceptat pe dispozitivele dvs.! Toate într-un singur loc!
Aplicația Caller tune include noile melodii mp3 Descărcați melodii pentru cel mai bun ton de apel nou 2018! Veți putea auzi telefonul sunând la televizor sau orice altceva se joacă! Noile tonuri de apel ale melodiilor de top vor fi mai puternice – când aveți nevoie de ele!
“New 2018 Song Download”și apelați aplicațiile care schimbă sunetul cu muzică reală mai bine ca niciodată!
Selectați tonul de apel preferat pentru telefonul mobil 2018 mp3! Măriți volumul tuturor tonurilor! Faceți sunetele cât de tare doriți! Dacă doriți cel mai puternic volum – obțineți-l! Sunet de înaltă calitate și tonuri de apel bune descărcați melodia nouă!
Asigurați-vă răspunde la telefon distractiv cu TOP Hit SONG Tonuri de apel gratuit! Setați o melodie mp3 pentru aplicațiile mele de ton de apel!
Personalizați dispozitivele începând de la tapet la tonuri de apel populare descărcare gratuită 2018! Când actualizați telefoanele cu noul tapet 2018 HD, obțineți muzica și efectele tonului de sunet pentru a finaliza personalizarea!
Cea mai nouă muzică pentru tonuri de telefon deblocați în fiecare zi pentru a seta tonuri de apel standard, tonuri de apel de contact 2018 melodii sau sunete de mesaje text! Deci, schimbați tonul de apel al apelantului acum și obțineți pentru cea mai populară aplicație de ton de apel pentru smartphone-uri 2018! Această aplicație vă ajută să alegeți o anumită piesă a piesei preferate și să o utilizați ca ton de apel!
Această aplicație excelentă se va dovedi a fi de 5 stele demne! Are tonuri de apel mp3 descărcare gratuită cu o colecție minunată de muzică care funcționează bine! Nu există remixuri și capace, doar un lucru real pentru a schimba tonul de apel!
În cele din urmă, găsiți cea mai bună alarmă nouă aplicație de ton de apel 2018 setter în sunete implicite de apelare telefonică.
Cele mai noi melodii tonuri de apel descărcare gratuită pentru apeluri și mesaje! De asemenea, cele mai populare tonuri sms 2018 vreodată pentru experiență ultra sonic! E bine!
CUM SĂ UTILIZAȚI
Deschideți descărcarea melodiei noi 2018 cu tonuri de apel noi clasice pentru 2018. Apăsați butonul De redare pentru previzualizare. Reglați volumul pe bara de volum. Deschideți Setări pentru a seta un sunet de descărcări de tonuri de apel gratuite, sunete de contact personalizate, notificări audio, tonuri de alarmă sau pentru a partaja aplicațiile noastre gratuite 2018!
Caracteristici
Sunete Hi – Fi pentru Galaxy S8 + tonuri de apel și aplicații de notificare cu newsongs
Interfața prietenoasă face ca această aplicație gratuită 2018 să fie foarte ușor de utilizat
Cea mai populară aplicație de ton de apel conține vreodată peste 30 de tonuri de apel gratuite pentru telefoane mobile
MP3 de înaltă calitate sună distractiv ambalat în fișiere de dimensiuni mici și colecții emp3!
Melodii ton apelant pentru apel primiți cu efecte de sunete 2018 de lucru pe toate telefoanele mobile
SMS sună gratuit
Aplicație gratuită pentru tonuri de apel sms pentru alerte de notificări pentru telefon și mesaje – utilizați ca sunete de contact, e-mail, MMS sau Messenger, precum și tonuri de apel! Cele mai populare aplicații cu telefoane mobile și linie bling sunt aici!
Cel mai recent ton de apel 2018 app în format mp3 ton de apel
DESPRE NOI
Dezvoltăm aplicații de înaltă calitate pentru personalizarea telefonului. Ne concentrăm pe a face aplicațiile noastre bune, utile și de încredere. Dimensiune minimă și software de calitate maximă pentru a satisface tot ceea ce doriți și aveți nevoie pentru smartphone-urile dvs.
Dacă v-ați bucurat și ați obținut ceea ce ați dorit, cu noul ton de apel al melodiei 2018 descărcați, partajați-l pe Twitter, Facebook, Google+ sau LINE.
Mulțumesc!
Această aplicație a fost testată pe următoarele dispozitive:
Samsung Galaxy S8 S4 S5 S6, Galaxy S7 Edge, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus, Xperia Z3 Z4 Z5, LG G3 G4 G5, Huawei Mate 7 și Mate 9
* Android este o marcă comercială a Google Inc
* Această aplicație nu este afiliat cu sau aprobat de Samsung
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.2
Generalități
Lansare 11 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 11 Noiembrie 2018
Versiunea 2.2
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 54,320
Descărcări Săptămâna Trecută 11
Software De Raportare

Install New 2018 Song Download for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite