Discord pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Discord pentru Android pentru a obține puterea de a crea propriul loc să aparțină și partajați-l cu suflete pereche explicite vă invita. Discord a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale discordiei
Obține puterea de a crea propriul loc să aparțină și partajați-l cu suflete pereche explicite vă invita
Ultima actualizare pe 09/11/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS, Mac și WindowsRecenzia Editorilor
shelbybrown Septembrie 17, 2016
Discord permite jucătorilor să discute cu alți jucători, precum și să configureze rapid un server de voce și chat cu canale.
ProsEasy to join tot ce trebuie să vă alăturați unui server este o invitație. Odată ce vă alăturați, puteți configura un pseudonim, iar Discord vă oferă opțiunea de a revendica contul, ceea ce face câțiva pași.
Înlocuire simplă pentru Skype, TeamSpeak și Ventrilo: Discord oferă multe dintre instrumentele găsite pe alte servicii VoIP și chat. Puteți să atribuiți roluri utilizatorilor, să creați canale și să configurați canale specifice rolurilor pe care numai utilizatorii desemnați le pot vedea și comunica.
Voce și chat: utilizatorii pot discuta în diferitele canale de pe server, precum și să participe la canalele de voce. Chat-urile sunt persistente, astfel încât să puteți recupera discuțiile pe canal dacă vă deconectați. Serviciul gestionează mesaje private și directe, precum și @-mențiuni individuale și specifice rolului.
Bots: administratorii de servere pot extinde capacitatea discordiei cu roboți, aplicații care adaugă capabilități specifice unui server, inclusiv informații specifice jocului, streaming de muzică prin YouTube sau SoundCloud, fluxuri Twitter și Reddit, informații despre server și instrumente de moderator.
Este gratuit și funcționează pe platforme: echipa Discord spune că aplicația și serverul de bază vor fi întotdeauna gratuite, cu suplimente plătite, cum ar fi pachete de voce și teme, o posibilitate. Aplicațiile Discord sunt disponibile pentru Windows, OS X, iOS și Android. Este accesibil și prin browserele Chrome, Firefox și Opera.
Integrarea difuzării: radiodifuzorii Twitch și YouTube pot conecta discordia cu canalele lor pentru a crea un serviciu dedicat discordiei.
ConsLacks adâncimea de alte servicii de voce și chat: Discord & apos;s serviciu acoperă elementele de bază, dar nu dispune de caracteristici găsite în alte servicii, inclusiv ecran de partajare. Structura canalului îi lipsește, de asemenea, adâncimea altor servicii și nu se ocupă de canalele imbricate.
Linia de fundcei care caută un serviciu simplu de chat și voce ar trebui să verifice discordia. Deși îi lipsește o parte din profunzimea serviciilor consacrate, cum ar fi Skype, TeamSpeak sau Mumble, Discord oferă o modalitate gratuită și ușoară de a configura un serviciu de comunicații pentru o comunitate de jocuri.

Install Discord for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite