Documents To Go Premium pentru iPhone, iPad pentru iOS – descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite

Descărcați documente pentru a merge Premium pentru iPhone, iPad pentru iOS pentru a vizualiza, crea, edita și sincroniza fișiere Microsoft Word și a vizualiza alte fișiere Office.

Recenzia Editorilor
shelbybrown ianuarie 7, 2010
Documents To Go își dovedește rapid competența furnizând reproduceri clare și clare ale documentelor Word, PowerPoint, PDF, Excel și iWork, inclusiv fișiere Microsoft Office 2007. Cele mai multe instrumente de bază pentru a crea, edita, salva, și trimite Microsoft Word, documente Excel, și prezentări PowerPoint sunt ascunse în extinderea meniuri instrument. Deși o mare parte din navigarea aplicației este intuitivă, așteptați-vă la unele încercări și erori. Cel mai nou instrument, pentru editarea și crearea prezentărilor PowerPoint, este cel mai limitat în ceea ce poate face.
Deschiderea atașamentelor de e-mail trimise prin Microsoft Exchange sau prin Gmail (dar nu ambele) este o binefacere pentru mulți utilizatori, care trebuie totuși să configureze un cont de sincronizare pentru a vizualiza atașamentele acceptate din interfața aplicației în sine, în loc de de la iPhone in-box. Configurarea este o problemă, în special pentru cei care nu sunt familiarizați cu informațiile serverului Exchange. Vizualizarea atașamentelor de e-mail din documente pentru a intra în cutie după configurare poate fi un pic laggy, dar altfel este completă.
Pe lângă aplicația iPhone, Documents To Go vă oferă opțiunea de a descărca o aplicație desktop gratuită însoțitoare care sincronizează fișierele și folderele între iPhone și computerul Windows sau Mac. De asemenea, puteți trage elemente într-un folder desktop pentru o sincronizare rapidă. Sincronizarea a funcționat bine, dar Configurarea a fost puțin laborioasă, iar cerința Wi-Fi de a iniția o sincronizare Închide utilizatorii de acasă și corporativi care își obțin internetul de la un cablu Ethernet.
Deși însoțitorul desktop ajută aplicația să fie mai utilă, cerința Wi-Fi pune o sertizare în uzabilitate. Cu toate acestea, cei care lucrează predominant cu aplicațiile Microsoft Office și au la dispoziție rețele wireless ample, vor găsi documente pentru a merge o parte binevenită a setului de instrumente de productivitate.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 3.3
Versiunea 3.3 adaugă suport iPad andsyncing suport pentru SugarSync și MobileMe iDisk
Generalități
Lansare 2 Iunie 2010
Data Adaugarii 2 Iunie 2010
Versiunea 3.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 4.x
Cerințe suplimentare necesită iPhone OS 3.0
Popularitate
Total Descărcări 20,887
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Documents To Go Premium pentru iPhone, iPad pentru iOS – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite