Expedia hoteluri, Zboruri și închirieri auto oferte de călătorie pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Expedia hoteluri, Zboruri și închirieri de mașini oferte de călătorie pentru Android pentru a utiliza telefonul sau tableta pentru a găsi cel mai bun zbor către oriunde în lume.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Aug 27, 2014
Expedia Hotels & Flights ia multe dintre instrumentele excelente de pe site-ul Expedia și le pune într-o aplicație atractivă și ușor de utilizat.
ProsFast și aprofundată: această aplicație oferă rapoarte detaliate pentru toate zborurile și hoteluri, oferind fotografii și recenzii ale clienților, care sunt comparabile cu serviciul Web. Instrumentele de căutare a zborurilor și a hotelurilor au folosit rapid instrumentul GPS al dispozitivului nostru de testare pentru a găsi cea mai apropiată opțiune disponibilă, astfel încât experiența dvs. ar trebui să fie fără efort.
Suport larg: Expedia Hotels & Flights oferă o secțiune cuprinzătoare de întrebări frecvente, link-uri de pe rețelele de socializare și alte opțiuni de asistență și credem că vă veți bucura de funcția “limitați urmărirea anunțurilor”care vă protejează informațiile de terți.
Design spațios: aspectul ecranului principal prezintă imagini mari ale tranzacțiilor curente într-o manieră atrăgătoare și care economisește spațiu. Profilurile hotelului sunt ușor de citit, în ciuda faptului că vă oferă un widget navigabil Google Maps, pe lângă gama de fotografii de înaltă calitate.
Caracteristici ConsMissing: în timp ce va fi capabil să se ocupe de toate afacerile de rezervare cu Expedia Hotels & zboruri, lipsa de instrumente de pe site-ul Expedia este o problemă vizibilă. În special, nu puteți rezerva hoteluri și zboruri împreună, ceea ce reprezintă un serviciu excelent oferit online.
Bottom LineExpedia Hotels & Flights este o aplicație bine concepută care vă va oferi un serviciu rapid și de încredere, în ciuda lipsei de caracteristici web proeminente. Sugestia noastră este ca Expedia să ofere utilizatorilor mai mult control oferind opțiuni de filtrare în profunzime, cum ar fi funcția de intrare a prețurilor Priceline Hotels & Travel. Expedia Hotels & Flights este excelent pentru majoritatea scopurilor de rezervare.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 18.42.0
Dragoste Aplicația Expedia? Lasă-ne o recenzie! Feedback – ul dvs. ne ajută să facem o experiență mai bună pentru dvs.
Generalități
Lansare 12 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 12 Noiembrie 2018
Versiunea 18.42.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 531
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Expedia hoteluri, Zboruri și închirieri auto oferte de călătorie pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite