EZ CD Audio Converter-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați EZ CD Audio Converter Pentru Windows pentru a converti fișiere audio, rip CD-uri audio, edita metadate de fișiere audio, și arde discuri.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 21 Iul 2014
EZ CD Audio Converter este un instrument eficient care vă permite să ardeți sau să extrageți CD-uri audio și, de asemenea, convertește fișierele în mai multe formate. Interfața simplificată vă permite să găsiți procesul pe care îl căutați rapid și să finalizați orice sarcină cu ușurință.
ProsDrag and drop: adăugarea fișierelor de inscripționat sau convertit prin acest program este foarte convenabilă, deoarece le puteți trage și arunca în fereastra principală mare a interfeței. Fișierele apar într-o listă și sunt apoi gata pentru orice acțiune doriți să efectuați.
Speedy: această aplicație funcționează rapid în toate domeniile, dar mai ales în extragerea CD-urilor. Se caută prin trei surse diferite pentru metadate pentru a se potrivi cu piesele și apoi importă și convertește fișierele selectate rapid.
Consoccasional îngheață: programul a înghețat pe noi o dată în timpul testării. Dar problema sa rezolvat rapid și nu sa întâmplat din nou.
Bottom LineEZ CD Audio Converter este un program rapid, convenabil pentru cei care arde frecvent sau rip CD-uri audio. Este liber să încercați timp de 30 de zile, după care puteți achiziționa o licență completă pentru $39.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a EZ CD Audio Converter 2.1.7.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 9.0.7
Versiunea 9.0.7 codec-uri audio actualizate, interfață de utilizator îmbunătățită.
Generalități
Lansare 20 Ianuarie 2020
Data Adăugării 20 Ianuarie 2020
Versiunea 9.0.7
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 20,768,443
Descărcări Săptămâna Trecută 25
Software De Raportare

instalează EZ CD Audio Converter-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite