Facebook pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Facebook pentru Android pentru a ține pasul cu prietenii, împărtășiți povestea dvs., cum ar fi și comentați diverse postări și articole. Facebook a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Facebook
Fii la curent cu prietenii tăi, împărtăși povestea ta, cum ar fi, și comenta pe diverse posturi și articole
Ultima actualizare pe 07/08/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS și Windows
Recenzia Editorilor
shelbybrown Martie 7, 2017
Facebook pentru Android prezintă o versiune mobilă a rețelei sociale populare, cu câteva funcții numai pentru telefon.
Pro Conectează-te cu prietenii: După ce vă conectați la app trage în toate dvs. de Facebook informații, transformând telefonul într-o miniatură Facebook feed. Urmăriți postările, cum ar fi comentariile, partajați actualizări-la fel cum ați face cu versiunea desktop.
Frumos proiectat: în multe feluri, aplicația mobilă face o treabă mai frumoasă de a prezenta toate informațiile pe care Facebook le are de oferit, cu fluxuri, videoclipuri, știri și evenimente afișate cu ușurință pe file separate.
Facebook Live: Live este specific aplicației mobile și vă permite să partajați un flux video live cu adepții și grupurile dvs. sau să partajați din evenimente. În timpul fluxului live, consultați comentariile vizualizatorului și răspundeți. Apoi, în urma difuzării, fluxul înregistrat va apărea în feed.
Setări de confidențialitate: puteți revizui și ajusta setările de confidențialitate și cont în aplicație, dar setările sunt depozitate la cinci apăsări distanță de fila principală.
Marketplace: verificați lucrurile de vânzare în zona dvs. Căutați printre articole sau căutați după categorie. Atinge un articol pentru a vedea o descriere, a vedea locația generală a vânzătorului, a trimite un mesaj și a face o ofertă. De asemenea, puteți vinde articole.
Notificări: Vizualizați rapid zilele de naștere, evenimentele, fotografiile și postările recente și cererile de prietenie.
Contra Separate de mesagerie: Să chat-ul cu Facebook prietenii, aveți nevoie pentru a descărca Messenger, care pe Android este o aplicație separată de Facebook.
Sertar Catch-all: Favoritele, grupurile și aplicațiile conectate sunt adunate într-un sertar de navigare din dreapta.
Linia de fund Facebook pentru Android vă permite să urmați știri din rețeaua socială printr-o aplicație ușor de navigat. Aplicația se potrivește în telefon-numai caracteristici, cum ar fi Live, dar lasă afară Messenger, Android & apos;s top messaging app.

instalează Facebook pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite