Feedly for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Feedly pentru Android pentru a căuta și partaja contentul site-urilor, feed-urilor, blogurilor și canalelor preferate în mod eficient și cu stil.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 20 Mai 2014
Un cititor de știri RSS ușor și elegant, Feedly face o treabă bună la agregarea contentului de pe site-urile dvs. web preferate și prezentarea acestuia într-un format optimizat pentru mobil, economisindu-vă problemele de a comuta între filele browserului. Veți iubi aspectul său bun și controalele intuitive, dar vă așteptați să întâmpinați probleme atunci când încercați să vizionați videoclipuri.
Pro
Interfață simplificată: Feedly oferă o vizualizare de alimentare derulabilă, care afișează titluri de articole și previzualizări-atingeți un titlu și introduceți un mod de vizualizare a articolelor fără anunțuri, unde puteți citi contentul fără distragerea unei bare laterale. Vă place navigarea fluidă și tranzițiile rapide ale ecranului.
Gesturi Intuitive ale degetelor: cu o atingere lungă, puteți salva pentru mai târziu orice intrare în flux, în timp ce cu o glisare lungă în partea de jos a paginii puteți marca toate articolele ca citite. Aceste gesturi, împreună cu gesturile sensibile la stânga și la dreapta pentru a aduce fluxul de știri sau bara laterală, fac această aplicație mai ușor de utilizat decât un browser Web, mai ales atunci când doriți să vă deplasați rapid printr-o mulțime de content.
Partajare rapidă: partajarea unui articol pe Facebook, Google+ sau Twitter sau tăierea acestuia în Evernote necesită doar două atingeri.
Contra
Nu este imediat accesibil: citirea contentului este destul de ușoară, dar editarea feedului și adăugarea site-urilor web durează ceva timp pentru a vă obișnui.
Probleme la redarea videoclipurilor: în timp ce textul și fotografiile arată excelent în modul de vizualizare a articolului, am întâmpinat probleme atunci când încercăm să vizualizăm videoclipuri, în sensul că fie nu au redat, fie s-au bâlbâit.
Căutare stângace: puteți utiliza căutări de cuvinte cheie pentru a găsi site-uri Web, dar nu Articole individuale.
Linia De Fund
Deși nu este perfect, Feedly oferă toate funcționalitățile pe care le așteptați de la un cititor RSS. Interfața simplă, gesturile receptive și experiența excelentă de citire fac din aceasta o aplicație utilă. Dacă este sau nu util pentru tine, totuși, depinde de cât de multe site-uri urmați și citiți. Dacă este mult, atunci ar trebui să încercați cu siguranță, mai ales dacă utilizați o tabletă.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 37.2.0
Problemă fixă de partajare a e-mailurilor și problemă a imaginii de profil
Generalități
Lansare 13 Aprilie 2017
Data Adăugării 13 Aprilie 2017
Versiunea 37.2.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android, Android 2.2
Cerințe suplimentare Android 2.2 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 3,896
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Install Feedly for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite