Firefox Focus: browserul de confidențialitate pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Firefox Focus: browserul de confidențialitate pentru Android pentru a naviga cu Confidențialitate de partea dvs., blocarea tracker-ului, ștergerea istoricului și eliminarea anunțurilor. Firefox Focus: browserul de Confidențialitate a avut 4 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Firefox Focus: browserul de confidențialitate
Navigați cu Confidențialitate de partea dvs., blocarea tracker-ului, ștergerea istoricului și eliminarea anunțurilor
Ultima actualizare pe 10/20/20
Au fost 4 actualizări în ultimele 6 luni
Disponibil și pe iOS
Recenzia Editorilor
shelbybrown Aprilie 20, 2018
Numit”browser de confidențialitate”, Firefox Focus pentru Android este o versiune securizată a popularului browser Mozilla, cu funcția de navigare privată mereu activată.
ProsReally, într-adevăr, într-adevăr concentrat pe confidențialitate: Focus este o versiune dezbrăcată a versiunii mobile a Firefox, concepută pentru a vă menține datele în siguranță și private în timp ce navigați.
Blochează trackerele: în mod implicit, browserul blochează trackerele de anunțuri care vă pot urmări pe site-uri. De asemenea, blochează automat trackerele analitice și sociale care captează comportamentele dvs. de navigare și sociale. De asemenea, puteți alege ca browserul să nu descarce fonturi web pentru o pagină, ceea ce poate accelera navigarea, dar poate crea și pagini cu aspect ciudat.
Alegeți motorul de căutare: puteți seta motorul de căutare implicit cu ușurință din fereastra de setări. În mod implicit, Firefox folosește Google, dar puteți trece la Bing, Amazon sau alte instrumente de căutare.
Adăugați comenzi rapide site-ul la ecranul de start: pentru un acces facil la site-uri web, puteți alege Adăugați la ecranul de Start din meniul de setări.
Ștergeți rapid istoricul: un punct de notificare de pe pictograma aplicației vă reamintește să ștergeți istoricul de navigare, inclusiv parolele.
ConsIt nu este Firefox-ul tău complet: dacă îți place să găsești un echilibru între comoditate și securitate, este posibil ca acesta să nu fie browserul potrivit pentru tine. Focus nu & apos;T mâner mai multe file. (Puteți deschide unul nou în browser, dar nu puteți avea mai multe deschise simultan.) Nu puteți folosi extensiile Firefox (deși sunt luate în considerare). Focus nu se sincronizează cu alte browsere Firefox.
Linia de fundconcepute pentru a vă menține în siguranță online, Firefox Focus se îndepărtează de o mulțime de subtilități pe care le puteți aștepta într-un browser, dar care vă pot pune și datele în pericol. În schimb, accentul său este pe oferindu-vă o fereastră sigură pe web.

instalează Firefox Focus: browserul de confidențialitate pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite