Five Nights at Freddy ‘ s for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Cinci Nopți la Freddy ‘ s pentru Android pentru a gestiona resurse limitate și a supraviețui cinci nopți, în timp ce sunteți urmărit de roboți rău intenționați.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 5 Decembrie 2014
Cinci nopți la Freddy & apos;s se dovedește a fi la fel de înfricoșător ca și versiunea originală a computerului. Modul inteligent în care folosește setarea și grafica pentru a crea o atmosferă întunecată și înfricoșătoare îl face un titlu demn.
ProsUnique concept și joc: Vei juca nightshifts ca un nou paznic la Freddy Fazbear's Pizza, monitorizarea loc la umbră, birou, comutarea între camere, ascultați mesaje înregistrate și, dacă ții la viața ta, închizând ușile în camera ta când Freddy și cei doi animatronic robot prietenii vin în căutarea pentru probleme. Captura este că generatorul de energie se epuizează în timp ce utilizați camerele, aprindeți luminile sau închideți ușile. Dacă nu vă planificați mișcările cu atenție, veți ajunge în întuneric.
Destul de înfricoșător: uitați de zombi înfiorători: acest joc vă sperie cu designul său subtil și complotul imprevizibil, folosind flash-uri de lumină și imagini amenințătoare atunci când vă așteptați cel mai puțin.
Grafică excelentă: grafica jocului și sunetele înfricoșătoare adaugă mult atmosferei întunecate și sentimentului de presimțire.
ConsGame-breaking cumpărare: dacă achiziționați perk Energie nelimitat,tu & apos;ll rupe gameplay-ul de bază de a deveni invincibil.
Linia de fundcinci nopți la Freddy & apos;s demonstrează că jocurile bazate pe poveste au un loc în lumea rapidă a jocurilor mobile. Acesta Termeni de design, execuție, și grafică, este un titlu minunat-un joc care a fost Artizanale cu grijă și pasiune.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.84
Generalități
Lansare 28 Octombrie 2014
Data Adaugarii 28 Octombrie 2014
Versiunea 1.84
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android, Android 2.3-Android 2.3.2
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 2,465
Descărcări Săptămâna Trecută 5
Software De Raportare

Install Five Nights at Freddy ‘ s for Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite