folder protejat-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați folderul protejat Pentru Windows pentru a vă proteja prin parolă folderele și fișierele de a fi văzute, citite sau modificate.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 23 Iunie 2014
Folder protejat oferă securitate sporită pentru fișierele și folderele de pe PC-ul Windows, permițându-vă proteja împotriva accesului neautorizat de fotografii private, clipuri video, fișiere, și mai mult. Permițându-vă să setați parole, să ascundeți folderele din vedere dincolo de setările de bază ale Windows și multe altele, funcționează bine pentru utilizatorii care doresc să amplifice ceea ce Windows oferă în mod implicit.
Pro ușor de a crea straturi de securitate: instalarea software-ului este rapid, și puteți integra mai multe straturi de protecție de la o singură interfață, toate accesibile de pe desktop.
Diferite niveluri de protecție: folder protejat vă permite să blocați folderele și fișierele la diferite niveluri. Le puteți face doar citite, protejate prin parolă sau complet invizibile și există un folder separat în care să trageți și să fixați fișierele dacă nu doriți să ascundeți un folder complet.
Contra schimbarea fișierelor protejate: pentru a schimba un fișier sau un folder protejat, trebuie mai întâi să îl protejați, să îl editați și apoi să îl protejați din nou. Problema cu aceasta este că creează o copie pe computer care trebuie apoi eliminată, eventual creând o gaură de securitate. Chiar și fără riscul potențial, este un pas suplimentar care poate fi greoi pentru fișierele editate frecvent.
Linia de fund Windows are o suită destul de limitată de setări de securitate dacă doriți cu adevărat să vă asigurați că oamenii nu pot accesa cele mai private fișiere și foldere. În cazul în care un instrument precum folderul protejat poate fi atât de util. Ușor și ușor de utilizat, oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru protecțiile de bază.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a folderului protejat 1.2.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.3
Windows 10 este complet acceptat și a îmbunătățit compatibilitatea cu alte sisteme Windows
Motor optimizat protect pentru a oferi un nivel mai ridicat de protecție a confidențialității
Bug-uri generale fixe
Generalități
Lansare 14 Aprilie 2017
Data Adăugării 14 Aprilie 2017
Versiunea 1.3
Sisteme De Operare
Sisteme de operare Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 205,171
Descărcări Săptămâna Trecută 17
Software De Raportare

Install Protected Folder – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite