Fortnite pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Fortnite pentru Android pentru a construi, armați-vă și supraviețuiți bătăliei epice Royale. Fortnite a avut 0 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Fortnite
Construiește, înarmează-te și supraviețuiește epicei Battle Royale
Ultima actualizare pe 14/10/18
Au fost 0 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe iOS, Mac și Windows
Fornite pentru Android este disponibil numai prin Epic Games. Aflați cum să încărcați aplicația Fortnite pe dispozitivul dvs. (Download.com).


Recenzia Editorilor
shelbybrown Aug 10, 2018
Jocul Fortnite battle royale, apreciat de critici, și-a făcut în sfârșit debutul pe Android, în urma succesului lansării sale iOS cu 4 luni mai devreme. Fortnite pentru Android oferă toate caracteristicile familiare pe care jucătorii le-au iubit, permițând în același timp crossplay cu oricine de pe consolă sau PC sau dispozitiv iOS.
Pro o Battle Royale mai blândă: păstrând destul de mult Tema ușoară a lui Fortnite, versiunea mobilă este la fel de desenată ca originalul, concentrându-se pe bătălii și nu pe violență sau gore.
Vezi: cum să joci Fortnite Mobile și să câștigi: un ghid Battle Royale pentru începători
Multiplayer multiplă platformă: pentru a echilibra jocul, Android Fortnite va lăsa jucătorii în meciuri doar pentru mobil, dar jocul încrucișat va fi disponibil dacă jucătorii aleg să petreacă cu un utilizator de consolă sau PC.
Începători bun venit: Luând în considerare clunkiness de controalele bazate pe atingere, Fortnite dispune de un incepator modul prietenos care va auto-foc atunci când jucătorul punctele lor de cruce de la un inamic.
Producție ridicată: datorită bugetului său AAA, veți fi greu să găsiți un alt titlu gratuit, lustruit, cu o valoare de reluare atât de imensă.
Achiziții numai cosmetice: jucătorii pot cumpăra V-Bucks în joc pentru a cumpăra costume, emoticoane și alte piei cosmetice care oferă un nivel ridicat de personalizare, dar nu oferă avantaje de joc.
A se vedea: cum să sideload aplicații pe telefoane și tablete Android ca fișiere APK
Contra instalare complicată: spre deosebire de majoritatea aplicațiilor Android, pe care jucătorii le pot apuca direct din Magazinul Google Play, Fornite trebuie să fie marginalizat (cu excepția cazului în care aveți un dispozitiv Samsung pregătit pentru Fortnite.) Acest lucru poate reprezenta un potențial risc de securitate pentru utilizatorii care nu cunosc procesul.
Nu există controlere Bluetooth: la fel ca aplicația iOS, Fortnite mobile este doar tactil pentru moment. Epic promite că în cele din urmă va sprijini controlorii terți chiar și pe terenul de joc.
Versiune limitată: începând cu această scriere, Fortnite beta este disponibilă numai proprietarilor de telefoane Samsung cu modele specifice acceptate. Jocul va fi lansat în cele din urmă pe alte high-end, inclusiv Google Pixels, One Plus, Asus și Huawei; puteți verifica lista de dispozitive aici.
Linia de fund cu versiunea Android în sfârșit aici, Fornite a ajuns la toate sistemele majore și dispozitivele mobile. Jucătorii pot acum petrecere sau testa curajul lor cu prietenii din toate categoriile de viață pentru a încerca să fie ultimul în picioare.

instalează Fortnite pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite