Free Direct Download Manager pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați gratuit Direct Download Manager pentru Android pentru a naviga pe Web cu browser-ul cu built-in de gestionare a descărcărilor și media player.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 6 August 2013
Free direct Download Manager își propune să amelioreze procesul de gestionare a descărcărilor și navigarea pe Internet, dar în schimb de fapt overcomplicates lucruri. Se pare că această aplicație a fost destinată unui alt moment în care browserele de stoc nu acceptă Adobe Flash sau au manageri de descărcare încorporați în sistemul de operare al dispozitivului. În general, aplicația pare greoaie și dificil de utilizat. Aspectul său este greu de citit și browser-ul nu't suport pinch zoom.
Utilizatorii care caută un browser web bun și un manager de descărcare ar trebui să ia în considerare doar actualizarea sistemului de operare înainte de a descărca această aplicație. Deși există multe aplicații grozave care sunt actualizate și ar putea îmbunătăți experiența dvs., Free Direct Download Manager nu pare să fie una dintre ele.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2.11
Generalități
Lansare 24 Decembrie 2012
Data Adaugarii 24 Decembrie 2012
Versiunea 2.11
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 36,586
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

instalează Free Direct Download Manager pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite