Free FreeCell Solitaire 2020 – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați gratuit FreeCell Solitaire 2020 pentru Windows pentru a juca patru jocuri solitaire de tip FreeCell (Opt Off, FreeCell, FreeCell două punți, stalactite). Free FreeCell Solitaire 2020 a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Free FreeCell Solitaire 2020
Joaca patru FreeCell tip solitaire jocuri (Opt Off, FreeCell, FreeCell două punți, stalactite)
Ultima actualizare la 27.07.20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 22 Ianuarie 2015
Free FreeCell Solitaire 2015 vă aduce o colecție de patru jocuri de cărți populare ambalate într-o singură aplicație. Acesta dispune de o grafică frumoasă și animație.
Pro design frumos:dacă sunteți fan al interfeței în stil panglică pe care Microsoft a introdus-o cu Office, vă place FreeCell Solitaire 2015, care utilizează un design similar. Există, de asemenea, content descărcabil gratuit, care poate re-piele complet întregul joc pentru a se potrivi mai bine gusturile tale.
Patru jocuri mari: cu această aplicație, veți obține patru jocuri mari pentru drum liber-Opt Off, FreeCell, FreeCell două punți, și stalactite.
Reluați de unde ați rămas: când renunțați la un joc, progresul dvs. în joc este salvat automat. Data viitoare când ai chef să te joci, vei fi luat de unde ai rămas.
Contra nici un ecran Statistici: nu există nici o modalitate de a vizualiza orice fel de statistici de joc, cum ar fi suma totală de timp petrecut de joc sau raportul câștig-pierdere.
Linia de fund Dacă vă place să jucați jocuri de cărți pe PC, dar sunteți obosit de cele care vin cu Windows, puteți încerca FreeCell Solitaire 2015.

Install Free FreeCell Solitaire 2020-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite