Free Indian TV Live pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați gratuit Indian TV Live pentru Android pentru a viziona gratuit Live Indian TV pe dispozitivul android.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 1 Iulie 2014
Uita-te la TV, filme, și sport din India oriunde în lume dispozitivul Android poate merge cu Indian TV Pro app. Cel puțin asta e promisiunea. Multe dintre fluxurile video necesită MX Player, dar chiar și atunci a fost lovit sau dor de a găsi programarea reală.
Pro
Indian TV: nu trebuie să fii un expat pentru a te bucura de programele TV indiene, dar este o felie de casă pentru milioane de oameni care sunt.
Știri și sport: am avut cel mai bun noroc accesarea Indian TV știri și sport, în special cricket. Unele canale devin active doar înainte de meciuri, aparent.
Filme și muzică: canalele de filme și muzică atât în Hindi, cât și în engleză sunt abundente, inclusiv canalele HD, dar, ca și în celelalte categorii, găsirea unuia care joacă durează câteva încercări.
Contra
Puține accesări, multe ratări: după cum am observat, găsirea unui canal activ este o problemă de încercare și eroare și reîncărcare ocazională. Aplicația, în sine, are un aspect generic și o senzație dezbrăcată, cu puține caracteristici sau opțiuni dincolo de link-uri către fluxuri video.
Lent: unele canale au avut vârste pentru a transmite, dar multe au afișat videoclipuri de înaltă calitate atunci când au redat în cele din urmă. Alții au fost puternic pixelat-par pentru cursul cu Internet TV.
Linia De Fund
Indian TV Pro este doar una dintre mai multe aplicații pentru a juca Internet TV din India pe dispozitive Android. Dacă sunteți interesat să vizionați televizorul Indian în timp ce sunteți mobil, vă sugerăm să încercați această aplicație și ceilalți pentru a vedea care se potrivește dispozitivului și gusturilor dvs.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0
300 + canale adăugate
Generalități
Lansare 10 Decembrie 2012
Data Adaugarii 10 Decembrie 2012
Versiunea 1.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 108,781
Descărcări Săptămâna Trecută 11
Software De Raportare

instalați Free Indian TV Live pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite