GeoCam Pro pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați GeoCam Pro pentru iOS pentru a obține o aplicație gratuită pentru înregistrarea video, geolocalizarea automată și partajarea online imediată.

Descrierea dezvoltatorului
De AdoreStudio
GeoCam Pro este un utilitar gratuit și ușor pentru înregistrarea video, geolocalizarea automată și partajarea online imediată. Pe lângă partajarea clipurilor pe www.VeryMinute.com puteți utiliza acest serviciu ca un spațiu de stocare online excelent, unde toate videoclipurile sunt etichetate în funcție de locație și oră. Imaginați-vă, cât de ușor sa devenit acum pentru a vedea ce se întâmplă multe mile distanță de tine în acest moment. Vă recomandăm insistent să instalați GeoCam Pro dacă aveți de gând în vacanță, la un concert, o petrecere prieten sau oriunde altundeva. Împărtășește cele mai interesante momente din viața ta cu ceilalți!
Caracteristici principale: – Geolocalizare-urmărirea căii-cont gratuit-spațiu nelimitat-încărcare video automată/manuală – personalizare Confidențialitate Video – Calitate Video până la 720p-suport Retina acesta este doar începutul. Am fost deja de lucru pe adăugarea de noi caracteristici și opțiuni. Așadar, așteptăm cu nerăbdare să primim feedback-ul și ideile dvs. cu privire la îmbunătățirile utilitys la [email protected], Niciun e-mail nu va fi ignorat.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.3
Generalități
Data Adăugării 15 Iulie 2011
Versiunea 1.3
Sisteme De Operare
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 2,402
Descărcări Săptămâna Trecută 2
Software De Raportare

instalează GeoCam Pro pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite