ghid pentru întâlnirile echipelor pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Ghidul pentru întâlnirile echipelor pentru Android pentru a utiliza gratuit aplicația Microsoft Teams…

Descrierea dezvoltatorului
Prin aplicația KELUX
Cum să utilizați aplicația Microsoft Teams gratuit
Am făcut această aplicație pentru utilizatorii de aplicații Microsoft Teams, pentru a înțelege mai multe sfaturi și trucuri în timp ce se află în întâlniri.
Microsoft Teams este lider în comunicațiile video de întreprindere moderne, cu o platformă cloud ușoară și fiabilă pentru conferințe video și audio, chat și webinarii pe dispozitive mobile, desktop și cameră
Aplicațiile Microsoft Teams ajută oamenii să facă întâlniri în întreaga lume cu grup de înaltă calitate.
Cu Teams, puteți efectua apeluri audio și video unu-la-unu sau de grup.
Dacă vă desfășurați propria afacere sau faceți parte dintr-un grup de lucru în cadrul unei companii mai mari, este probabil să doriți să vorbiți undeva și să colaborați cu cei din interiorul și din afara ușilor din organizația dvs. Nu puteți cumpăra instrumente de colaborare scumpe, cum ar fi Office 365 sau SharePoint, deoarece echipele Microsoft sunt liberale de utilizat.
În trecut, Microsoft oferea doar abonamente pentru echipe orientate spre afaceri care purtau o etichetă lunară. Cu toate acestea, pentru a concura cu servicii precum Slack, Microsoft a dezvăluit o ediție gratuită a echipelor în 2018 care oferă o răspândire a avantajelor.
Cu gust gratuit de Microsoft Echipe, veți obține acces nelimitat chat, audio, și video apeluri, și 10GB de stocare de fișiere pentru întreaga echipă, plus 2GB de stocare privată pentru fiecare individ. Microsoft Teams se integrează cu toate aplicațiile Office online, inclusiv Word, Excel, PowerPoint și OneNote, de asemenea, ca fiind destul de 140 de aplicații de afaceri. veți adăuga până la 300 de persoane în rețeaua dvs. de contacte, care se află adesea în interiorul sau în afara organizației dvs.
Fiți conștienți de faptul că versiunea gratuită a Microsoft Teams este disponibilă numai pentru cei fără abonament la Office commercial Office 365 plătit. Abonații Office 365 care încearcă să facă check-in pentru echipe sunt redirecționați către un cont gestionat pentru planul său existent. Clienții care nu au licență Teams ca parte a unui abonament Office 365 se pot înregistra pentru o perioadă de încercare gratuită de un an.
Dacă aveți un abonament Office 365 și doriți în continuare să utilizați Teams gratuit, veți face check-in cu o adresă de e-mail specială. Dacă adresa dvs. nu este deja stabilită ca un cont Microsoft, echipele o vor configura în consecință.
Pentru liniște sufletească, Microsoft oferă un uptime de 99, 9 la sută din Acordul privind nivelul serviciilor (SLA) susținut financiar pentru echipe.
Disclaimer:
Aceasta nu este o aplicație oficială,.Acesta este doar un ghid și nu aplicația oficială și nu avem nicio legătură cu aplicația oficială
Vă mulțumim pentru utilizarea acestei aplicații!!
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2020
Data Adăugării 16 Octombrie 2020
Versiunea 1.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 6.0 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 1
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

Ghid de instalare pentru Teams meetings pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite