Google Calendar pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google Calendar pentru Android pentru a profita la maximum de fiecare zi cu calendarul oficial Google.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Mai 22, 2018
Aplicația gratuită Google Calendar vă poate oferi acces rapid la programul dvs. viitoare pe telefonul dvs.
ProsCustomize ceea ce vezi: Google Calendar vă oferă o mână de moduri de a vizualiza evenimentul viitoare. Atingeți meniul de navigare din colțul din stânga sus al aplicației și apoi atingeți program pentru a obține un aspect vizual (folosind hărți și imagini) la evenimentele viitoare, zi de zi. Pentru mai mult de un aspect oră cu oră, alegeți o altă vizualizare, inclusiv Ziua, Ziua 3, Săptămâna și luna. De asemenea, puteți căuta un eveniment dacă nu îl vedeți în calendar. Din același meniu, puteți selecta alte elemente de afișat, inclusiv alte calendare pe care le-ați creat și la care v-ați abonat și zilele de naștere și sărbătorile pe care le urmăriți. De asemenea, puteți seta notificări pentru evenimentele viitoare.
Pentru o privire și mai rapidă asupra zilei dvs., puteți adăuga un widget Calendar pe ecranul de pornire pentru a vedea programul pentru ziua sau luna.
Elemente Calendar: dincolo de vizualizarea evenimentelor viitoare, Google Calendar vă permite să creați elemente din Calendar atingând butonul Creare + din colțul din dreapta jos al calendarului. Printre elementele pe care le puteți crea sunt evenimente, mementouri și obiective.
Creați un eveniment: puteți atribui unui eveniment un titlu, puteți invita una sau mai multe persoane la evenimentul dvs., puteți seta o dată și o oră, puteți adăuga o cameră sau puteți seta în alt mod o locație, puteți adăuga o notă sau un atașament și puteți seta o oră de memento. De asemenea, puteți comuta un comutator pentru întreaga zi dacă evenimentul se va desfășura pe parcursul unei zile întregi sau a mai multor zile sau dacă creați un eveniment care se repetă. După ce ați creat un eveniment, puteți atinge pictograma Editare creion pentru a merge și a efectua modificări la evenimentul dvs. Prin intermediul web-ului, puteți adăuga, de asemenea, un link de apel video la evenimentul din calendar, care va permite participanților să se alăture întâlnirii printr-un apel video Google Hangouts.
Funcționează pe platforme: pe lângă versiunea Android, Google are o aplicație calendar pentru iPhone, o extensie Chrome și o versiune web. Extensia Chrome se află în bara browserului și, cu un clic, vă oferă o imagine a evenimentelor dvs. de zi. De asemenea, puteți derula în jos pentru a vizualiza evenimentele viitoare și atingeți un eveniment pentru a fi dus la versiunea web a calendarului. Modificările se sincronizează automat pe platforme.
Versiunea web a Google Calendar oferă câteva avantaje frumoase pe care nu le puteți vedea în aplicație. De exemplu, puteți afișa un ceas mondial în panoul din stânga pentru a vizualiza ora curentă în locații din întreaga lume. În panou, puteți vizualiza, de asemenea, un calendar lunar și liste cu calendarele pe care le-ați creat sau la care v-ați abonat. De aici, puteți activa și dezactiva cu ușurință calendarele pentru a le vizualiza în fereastra principală a calendarului.
Partajați cu alte persoane: dacă lucrați cu un grup sau ați partajat evenimente de familie, puteți partaja calendarul principal cu alte persoane sau puteți crea un calendar dedicat pentru partajare. Puteți seta privilegii de utilizator astfel încât alții să poată adăuga și edita evenimente sau doar să le vizualizeze.
Vedeți: cele mai bune aplicații din lista de activități din 2018 pentru gestionarea sarcinilor pe orice platformă
ConsDay și săptămâna vizualizări pot obține ambalate: vizualizarea program face o treabă bună de a afișa evenimente și sarcini viitoare. Celelalte vizualizări strânge elementele din calendar într-un spațiu strâns, chiar trunchiind numele evenimentelor, oferindu-vă informații limitate în ziua dvs.
Linia de fundgoogle Calendar pentru Android oferă un set bogat de instrumente de programare care vă ajută să gestionați evenimentele din viața ta.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.0.4-217141505-release
– Propuneți un nou timp-sugerați un nou timp de întâlnire pe care organizatorul îl poate revizui și accepta
Generalități
Lansare 11 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 11 Noiembrie 2018
Versiunea 6.0.4-217141505-lansare
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 19,049
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalează Google Calendar pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite