Google Chrome pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google Chrome pentru Mac pentru a profita la maximum de Web cu navigare optimizată, personalizată, sincronizată și securizată. Google Chrome a avut 28 de actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Google Chrome
Profitați la maximum de Web cu navigare optimizată, personalizată, sincronizată și securizată
Ultima actualizare pe 11/06/20
Au existat actualizări 28 în ultimele luni 6
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Android, iOS și Windows
Dacă faceți clic pe butonul Descărcați acum (vizitați Site-ul) de mai sus, se va deschide o conexiune la un site terț. Download.com nu poate asigura complet securitatea software-ului găzduit pe site-uri terțe.
Recenzia Editorilor
Download.com Personal 21 Mai 2013
Chrome este browserul emblematic ușor care provine dintr-un proiect open source de Google numit Chromium și Chromium OS. Acum este unul dintre browserele mai utilizate pe scară largă datorită unui ecosistem vast de extensii și suplimente, unui motor Javascript robust și unui ciclu de dezvoltare cu eliberare rapidă care îl menține pe capătul competitiv al curbei.
Instalarea
Susținerea de sine vine de la & apos;canale & apos; ; odată ce instalați browser-ul Chrome, Google va lansa automat actualizări în tăcere în fundal și să păstreze software-ul actualizat cu cele mai recente versiuni.
Interfață
UI-ul general al Chrome a rămas stabil de la versiunea 1.0: o fereastră minimă cu două rânduri, cu file așezate deasupra barei de adrese (Casetă polivalentă), 3 Controale ale browserului (înapoi, înainte, oprire/reîncărcare), o comutare în formă de stea pentru marcare și pictograma Setări. Utilizatorii care provin din browsere mai vechi ar putea să se obișnuiască să nu aibă un aspect dedicat meniului de fișiere, dar ne-am trezit să ne ajustăm rapid.
Pe măsură ce instalați extensii, pictogramele active vor apărea în partea dreaptă a barei de adrese, dar dincolo de aceasta, Google menține restricții stricte privind adăugarea de suplimente vizibile. Aceasta înseamnă că nu există bare de instrumente sau suprapuneri nedorite, care la un moment dat a fost o practică standard răspândită. În ciuda opțiunilor limitate personalizabile, Chrome este minimalist dintr-un motiv, ceea ce duce la o experiență de navigare curată, cu utilizarea maximă a ecranului pentru site-uri web.
Caracteristici și suport
Pe lângă navigarea cu file, Chrome poate fi utilizat la fel de simplu sau cât de complex doriți, datorită unui număr impresionant de instrumente încorporate, moduri, funcții de taste rapide și multe altele.
O caracteristică populară este, desigur, modul Incognito: răspunsul Chrome la funcția de navigare privată a Mozilla. Incognito deschide o fereastră nouă care dezactivează înregistrarea istoricului, urmărirea cookie-urilor și reduce cantitatea de pesmet trasabil din utilizarea dvs. Contrar credinței populare, aceasta nu înseamnă că puteți naviga liber pe web pentru utilizare ilegală, deoarece ISP-ul dvs. vă poate vedea în continuare activitatea de trafic, astfel încât să nu aveți probleme.
Sub capotă, Chrome are câteva caracteristici minunate care îl fac foarte prietenos pentru dezvoltatori: accelerare hardware pentru redarea efectelor CSS 3D, NaCl (Client nativ) al Google care permite executarea sigură a codurilor C și C++ în browser și un motor JavaScript care îmbunătățește timpul de încărcare cu fiecare lansare.
Apăsând F12 se va deschide o consolă dev care vă permite să vizualizați codul web și să identificați rapid elementele pur și simplu evidențiind mouse-ul peste fiecare linie. De asemenea, puteți adăuga propriile coduri HTML și CSS pentru a reda o pagină cu un stil personalizat.
De asemenea, Chrome permite utilizatorilor Google să își sincronizeze conturile, ceea ce vine cu beneficii suplimentare, cum ar fi restaurarea marcajelor și extensiilor salvate în cloud, indiferent de dispozitivul pe care vă aflați.
Performanță
Chrome este rapid. Foarte repede. Începând cu versiunea 27, Chrome este alimentat de motorul JavaScript V8 al Google, care redă paginile la viteze care au stabilit un standard pentru browserele moderne. În plus, Google a fost în fruntea implementării celor mai bune practici pentru standardele HTML5 și, deși it-urile rulează în prezent motorul WebKit open-source utilizat pe scară largă, Google a anunțat, de asemenea, planurile de a trece la Blink în viitorul apropiat.
Înfășurați-vă
Google a stabilit fără încetare standardul pentru viteză, stabilitate și securitate, iar numeroasele actualizări ale versiunilor Chrome, atât cât există, au continuat să completeze designul minimalist prietenos. Nu este o surpriză faptul că cota sa de piață continuă să crească, mai ales atunci când este combinată cu vărul său mobil pe Android. Indiferent cine este mai rapid, fie că este vorba de adoptarea utilizatorului sau de propria echipă de dezvoltare a Chrome, browserul de internet al Google este unul pentru mase: utilizator casual și Dezvoltator deopotrivă.

instalează Google Chrome pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite