Google Fit pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google Fit pentru Android pentru a face o schimbare sănătoasă devenind mai activă și mai conștientă.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Ian 2015
Noua versiune a Google Fit vă permite în sfârșit să adăugați activități manual, peste 100 de fapt, și vine cu suport Android Wear, dar are încă dificultăți în înregistrarea tuturor mișcărilor dvs. și nu are multe funcții în plus, chiar și un contor de calorii de bază, ceea ce face să pară o aplicație grăbită, neterminată.
Detectarea activității prosautomate: Google Fit începe pe cont propriu odată ce începeți să vă mișcați, să vă înregistrați pașii și să puteți diferenția între mers, alergare și ciclism. Totuși, pentru ca detectarea activității să funcționeze, trebuie să activați raportarea și istoricul locațiilor pe dispozitivul dvs. sau, cu alte cuvinte, să anunțați Google unde vă aflați tot timpul.
Se integrează cu alte aplicații de fitness: apelul principal al Google Fit este că poate prelua date de fitness din toate aplicațiile majore de fitness pentru Android și le poate compila într-un singur loc. Dacă utilizați mai multe aplicații de fitness sau continuați să comutați între ele, Google vă oferă o soluție rapidă pentru compilarea datelor dvs. de fitness într-o singură aplicație.
Design plăcut și ușor de urmărit grafice: designul minimalist, raționalizat vă face ușor să vizualizați datele dvs. de fitness, să le comparați cu obiectivele dvs. și să vă verificați progresul pe o diagramă. Această aplicație nu't forță grafice complicate, dar prezintă cele cu coduri de culori frumos.
ConsFails pentru a înregistra toți pașii: în testele noastre, Aplicația nu a reușit să înregistreze pașii pe care i-am făcut despre casă în timp ce purtăm smartphone-ul în buzunarul pieptului;chiar și atunci când mergem în aer liber cu dispozitivul în mână, nu a înregistrat toți pașii.
Caracteristici lipsă: în timp ce Google a adoptat în mod clar un concept de design goale-oase pentru această aplicație, caracteristici de bază, cum ar fi un arzător de calorii, widget ecranul de start, sau realizări pentru a vă menține motivat sunt extrem de ratat.
Urmărire falsă: uneori, dacă vă aflați într-un autobuz sau într-un alt vehicul cu mișcare rapidă, Aplicația înregistrează mișcarea dvs. ca timp petrecut cu bicicleta. Problema este că puteți & apos;t șterge oricare dintre aceste înregistrări false.
Linia de funddeceptiv simplu, Google Fit poate fi o aplicație de fitness utilă pentru entuziaști, datorită capacității sale de a consolida datele de fitness din mai multe aplicații. Acestea fiind spuse, se simte ca o aplicație subdezvoltată care nu a ajuns încă la maturitate și, până când nu sunt adăugate mai multe funcții și problemele de urmărire sunt rezolvate, nu vă puteți baza pe ea ca tracker principal de fitness. Încercați, dar nu vă așteptați să înlocuiască MyFitnessPal sau alte aplicații de fitness stabilite.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.50.68-000
Purtați UI Actualizat corecții îmbunătățite ale erorilor de import de date
Generalități
Lansare 25 Noiembrie 2014
Data Adaugarii 25 Noiembrie 2014
Versiunea 1.50.68-000
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare compatibile cu 2.3.3 și mai sus.
Popularitate
Total Descărcări 363
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Google Fit pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite