Google Photos pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Google Photos pentru Android pentru a răsfoi fotografiile și videoclipurile dvs., organizate de persoanele, locurile și lucrurile care contează. Google Photos a avut 20 de actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie despre Google Photos
Răsfoiți fotografiile și videoclipurile, organizate de oameni, locuri și lucruri care contează
Ultima actualizare pe 11/09/20
Au existat actualizări 20 în ultimele luni 6
Recenzia Editorilor
shelbybrown 14 martie 2017
Aplicația Google Photos pentru Android combină backup-ul fără efort cu instrumente de editare puternice și ușor de utilizat pentru a crea un instrument esențial de fotografie pentru telefonul dvs.
PRO organizat automat: în mod implicit, Google Photos afișează imaginile după dată. Dar, de asemenea, atribuie automat Categorii imaginilor dvs., astfel încât să puteți sorta după persoane, locuri sau lucruri sau să căutați pe un termen pentru a vedea toate imaginile pe care Google Photos le-a atribuit etichetei. De asemenea, puteți crea un album, un colaj de imagini sau o animație de imagini.
Editați fotografiile: Reglați aspectul imaginilor făcând ajustări ale culorii, ajustând expunerea și iluminarea, adăugând filtre și decupând și rotind. Un instrument de auto-îmbunătățire are o lovitură bună la îmbunătățirea calității imaginii cu un singur robinet.
Sincronizare și backup: Puteți seta aplicația să facă backup automat și să sincronizeze fotografiile de pe telefon în cloud. Aplicația Google Photos Backup pentru Mac și PC poate face backup automat fotografiilor de pe Mac sau Windows PC și în cloud.
Partajare: selectați una sau mai multe imagini sau un album și atingeți pictograma Partajare. Puteți partaja imaginea prin e-mail sau chat, de exemplu, sau puteți crea un link care permite unei persoane să vizualizeze fotografia sau albumul sau folderul partajat pe Google Drive.
Vedeți: Păstrați-vă fotografiile în siguranță în Cloud cu cea mai bună stocare foto Online
Contra poate & apos;t atribui tag-uri: în timp ce Google Photos atribuie tag-uri pentru imagini, puteți't atribui propriile tag-uri, așa cum puteți în Flickr, Apple fotografii, și alte servicii foto.
Lipsa Galeriilor: când făcea parte din Google+, fotografiile puteau profita de rețeaua socială Google pentru a afișa galerii de imagini. Acum, că este pe cont propriu, Google Photos nu oferă nici o modalitate ușoară de a afișa munca prin galerii pentru public, așa cum puteți pe Flickr și 500px.
În concluzie, cu o organizare utilă, instrumente puternice de editare, sincronizare în cloud și backup, Google Photos oferă aproape tot ceea ce doriți într-un serviciu foto. Lipsa etichetelor generate de utilizatori este unul dintre puținele lucruri care împiedică fotografiile să fie tot ce aveți nevoie într-o aplicație foto.

instalează Google Photos pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite