Handy Photo for Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Handy Photo pentru Android pentru a corecta și îmbunătăți fotografiile din toate unghiurile posibile

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Martie 2014
Cu interfața sa reproiectată, controale precise și caracteristici inteligente remarcabile, noua versiune a Handy Photo se dovedește a fi fără îndoială unul dintre cei mai buni editori de fotografii pentru Android. Investiția mică pe care o necesită această aplicație plătită este mai mult decât merită dacă sunteți după un editor care vă permite să retușați, să modificați și să aplicați filtre imaginilor cu ușurință printr-o interfață intuitivă.
Pro
Caracteristici inteligente remarcabile: Handy Photo & apos;s caracteristica inteligentă Magic Uncrop pentru extinderea fotografiilor și îndreptarea orizonturilor strâmbe funcționează minunat cu majoritatea imaginilor. Acestea sunt caracteristici niciun alt editor de imagini Android similar despre care știm că are chiar acum.
Interfață intuitivă: meniul și submeniul rotund, asemănător roților, arată excelent și sunt ușor de utilizat, punându-vă la dispoziție toate instrumentele esențiale de editare de care aveți nevoie pentru îmbunătățirea fotografiilor. Spațiul ecranului este utilizat în mod eficient, astfel încât să vă puteți concentra pe imagine, în sine.
Practic: De la butoane rapide pentru vizualizarea de editare istorie și compararea originalului cu imaginea editată, la instrument util sfaturi și simplu tutoriale video, acest lustruit, optimizat app face mobilă de editare foto, o bucurie.
Contra
Caracteristici lipsă: această aplicație ar fi și mai bună dacă vă permite să estompați și să redimensionați imaginile și să le adăugați text. De asemenea, aplicația ar putea face cu mai multe cadre și filtre, deși cele existente sunt minunate.
Linia De Fund
Handy Photo se remarcă ca fiind unul dintre cei mai puternici editori de imagini, dar accesibili pentru Android, impresionând prin caracteristicile sale remarcabile și designul general. Se face treaba cu stil. Acestea fiind spuse, prețul pe care această aplicație îl plătește pentru ușurința de utilizare este lipsa ajustărilor manuale, pe care fotografii profesioniști le pot lipsi.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0.2
Resurse fixe descărcarea bug.
Generalități
Lansare 25 Martie 2013
Data Adaugarii 25 Martie 2013
Versiunea 1.0.2
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită ANDROID: 2.3 sau o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 57,321
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalare Handy Photo pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite