Hasan Ali Wallpapers: Pakistan Cricketer Wallpaper pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Hasan Ali Wallpapers: Pakistan Cricketer Wallpaper pentru Android la hasan Ali Wallpaper-Indian Cricketer Wallpaper.

Descrierea dezvoltatorului
De imagini de fundal bune HD
Hasan Ali Wallpaper-Indian Cricketer Wallpaper. Cel mai bun tapet 4K Hasan Ali pentru fiecare ecran mobil. Această aplicație Hasan Ali Wallpaper vă oferă cele mai bune imagini de fundal mobile ale Hasan Ali vă puteți imagina, cum ar fi tapet de Cricket, tapet PSL, Hasan Ali lockscreen și multe altele, toate într-o singură aplicație tapet.
Această nouă aplicație de tapet de cricket vă va face ecranul mobil și mai mult cu imagini de fundal uimitoare de calitate 4k. Această aplicație de fundal Hasan Ali are peste sute de imagini de fundal de fundaluri HD Hasan Ali și noi imagini de fundal Hasan Ali sunt adăugate regulat. în prezent, avem cea mai mare colecție de imagini de fundal Hasan Ali. Echipa noastră va publica noi imagini de fundal Hasan Ali regulat.
Hasan Ali (născut 2 iulie 1994) este un jucător de cricket pakistanez. Și-a făcut debutul de primă clasă pentru Sialkot în octombrie 2013. El și-a făcut debutul internațional pentru Pakistan în August 2016 într-un meci internațional de o zi (ODI). În vara următoare, a fost numit în echipa Pakistanului pentru Trofeul Campionilor ICC 2017. Pakistanul a câștigat turneul cu Ali numit jucător al seriei după ce a luat treisprezece wicketuri. El a devenit cel mai rapid bowler pentru Pakistan pentru a lua 50 wickets în ODIs.
În August 2018, el a fost unul dintre cei treizeci și trei de jucători care au primit un contract central pentru sezonul 201819 de către Consiliul de cricket din Pakistan (PCB).
Bonus: Tapet Shahid Afridi
Caracteristici frumoase
** De înaltă calitate și de înaltă definiție HD Hasan Ali fundal imagini de fundal.
** Obțineți descărcarea gratuită a tuturor imaginilor de fundal Hasan Ali HD.
** Este compatibil cu aproape toate tipurile de dispozitive android din lume.
** Este o aplicație autoupdated în mod regulat, pentru a primi de zi cu zi o nouă colecție proaspătă de imagini de fundal.
** Conexiunea la Internet necesită doar pentru partajare și actualizare.
** Pinch pentru a mări sau micșora imaginile.
** Este nevoie de foarte puțin spațiu de pe dispozitiv.
** Puteți salva imaginile de fundal preferate pe dispozitiv.
** It & apos;s disponibile în întreaga lume.
** Pictograma meniu elegant al aplicației.
** Super cool , de calitate superioară HD Hasan Ali imagini de fundal.
** Aplicație foarte simplă și ușoară.
** În primul rând de lucru, în condiții de siguranță Hasan Ali HD wallpaper app.
** Foarte ușor de utilizat aplicația.
** Opțiunea de partajare.
Fundalurile și imaginile de fundal sunt optimizate pentru aproape toate tipurile populare de dimensiuni ale ecranului și producători precum Samsung, Sony, LG, Lenovo, Huawei, HTC, Xiaomi, Oppo și Vivo etc.
NOTĂ: Dacă vă place aplicația, nu uitați să lăsați un comentariu și să ne calificați pozitiv, mulțumesc.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1
Generalități
Lansare 16 Octombrie 2020
Data Adăugării 16 Octombrie 2020
Versiunea 1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe suplimentare necesită Android 4.1 și o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalați Hasan Ali Wallpapers: Pakistan Cricketer Wallpaper pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite