Hotspot Shield Free VPN Proxy & Wi-Fi Security pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Proxy VPN gratuit Hotspot Shield și securitate Wi-Fi pentru Android pentru a debloca orice site Web sau aplicație pentru a accesa videoclipuri, filme și rețele sociale.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 30 Martie 2014
Hotspot Shield VPN pentru Android vă asigură conexiunea Wi-Fi cu criptarea HTTPS, vă oferă acces la site-uri Web care din regiunea dvs. pot fi blocate de un firewall și vă permite să navigați pe web în mod privat. Este cea mai populară aplicație de acest gen și pentru un motiv bun-funcționează conform destinației și rulează discret în fundal, necesitând o configurație minimă.
Pro-uri eficiente: Hotspot Shield VPN pentru criptarea Android, navigarea privată și locația virtuală funcționează eficient cu o singură atingere, oferindu-vă liniște sufletească atunci când vă conectați la Web folosind rețele Wi-Fi publice, care prin natura lor sunt nesigure.
Util: vă oferă acces la site-uri web restricționate precum Facebook sau YouTube, pe care este posibil să nu le puteți accesa de la locul de muncă sau din anumite țări.
Funcția statistici nete: arătându-vă în timp real cât de multe date încarcă și descarcă alte aplicații, vă poate ajuta să reduceți cheltuielile planului de date.
Contra anunțuri video pe tot ecranul: versiunea gratuită vă va bate la cap în mod constant cu anunțuri video pe tot ecranul.
Linia de fund cu eficiența și simplitatea sa, Hotspot Shield VPN pentru Android se dovedește a fi o aplicație esențială de securitate pe care ar trebui să o încercați cu siguranță, mai ales dacă călătoriți mult și vă conectați frecvent la rețelele Wi-Fi publice. În timp ce versiunea gratuită funcționează bine, poate doriți să faceți upgrade la versiunea Elite pentru a scăpa de anunțuri, pentru a vă putea schimba locația virtuală și pentru a obține suport multiplatformă, astfel încât să puteți utiliza aplicația cu alte dispozitive și computere.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 6.8.0
Remedieri de erori și optimizări.
Generalități
Lansare 13 Februarie 2019
Data Adăugării 13 Februarie 2019
Versiunea 6.8.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 691,024
Descărcări Săptămâna Trecută 10
Software De Raportare

instalați Proxy VPN Hotspot Shield Free și securitate Wi-Fi pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite