Hotstar pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Hotstar pentru Android pentru a vă bucura de acces nelimitat la 100.000 de ore de emisiuni TV și filme din India și din întreaga lume. Hotstar a avut 2 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Hotstar
Bucurați-vă de acces nelimitat la 100.000 de ore de emisiuni TV și filme din India și din întreaga lume
Ultima actualizare pe 09/22/20
Au fost 2 actualizări în ultimele 6 luni

Descrierea dezvoltatorului
De Novi Digital Entertainment
Hotstar este o aplicație de streaming live care vă permite să vizionați emisiunile TV preferate, filmele, sporturile și știrile live din mers.
Hotstar este cea mai mare platformă de streaming premium din India, cu peste 100.000 de ore de dramă și filme în 17 limbi și acoperire a fiecărui eveniment sportiv global major. Aplicația a creat un record global pentru numărul maxim de spectatori simultani pentru un eveniment online în timpul Vivo IPL 2018.
Lansat la începutul anului 2015, este una dintre cele mai descărcate aplicații din India și a atras peste 350 de milioane de adepți pe spatele unei tehnologii de streaming video extrem de evoluate și o atenție ridicată la calitatea experienței pe dispozitive și platforme.
Pentru publicul nostru internațional, cea mai mare platformă Video la cerere din India este acum și în țara dvs.
Conținutul
A. pentru împătimiții de film:
Filme de la Hollywood:
Deadpool, Doctor Strange, Piratii din Caraibe 🙁 toate filmele)
De asemenea, toate filmele preferate Disney & Marvel și alte blockbusters din aplicație.
Filme Bollywood:
Baaghi 2, Raid, Hate story 3, Judwaa 2 și multe altele.
Filme Vernaculare:
Filme bengaleze, filme Kannada, Filme Malayalam, Filme Marathi, Filme Tamil, Filme Telugu.
Titluri Populare:
Seful 2, Jomer raja dilo bor, VIP 2, Khatarnak Policewala, Vismaya, Amazon Obhijan, Chamak, Bibaho jurnale, Total Dadagiri.
B. Pentru bingerii TV:
Hindi seriale și spectacole:
Uita-te la seria, cum ar fi Savdhaan India, Mariyam Khan Raportare Live, Krishna Chali Londra, Nimki Mukhiya, Mahabharat, Yeh Hai Mohabattein, Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Ishqbaaz etc
Spectacole În Limba Engleză:
Transmiteți cele mai recente seriale TV în limba engleză și câștigătoare de Emmy:
Game of Thrones (GOT), Modern Family, Succession, Pose, This is Us, Westworld, Big Little Lies, Dexter, Fresh off the boat, Grey's Anatomy, MasterChef Australia etc
Spectacole Vernaculare:
Bigg boss Tamil Sezonul 2, Bigg boss Telugu Sezonul 2, Bigg boss Malayalam Sezonul 2,
Kaun Banega Crorepati Kannada (Kotyadipathi)
Produse Originale Hotstar:
Hotstar Originals include o varietate de content exclusiv. Acesta variază de la popularul spectacol de comedie de știri în aer cu AIB, la Sarabhai preferat vs Sarabhai 2 și mai mult.
C. Pentru Pasionații De Sport:
Cricket Live (IPL/internațional), Grand Slam-uri live de tenis, fotbal, curse de Formula 1, hochei, Badminton, tenis, tenis de masă, Kabaddi.
Pentru fanii de cricket care au nevoie de actualizări constante ale scorurilor de cricket, aplicația noastră este încărcată cu cea mai recentă acțiune de cricketing cu streaming live de cricket și cel mai rapid scorecard.
Puteți urmări, de asemenea, meci plin de reluari/repere din orice încheiat recent meci de pe app.Fie scoruri live cricket IPL meciuri, sau cricket scoruri de ODIs, sau Test-meci de cricket scoruri, rămâne actualizat mereu. Și urmăriți meciurile de cricket live sau Obțineți actualizări de scoruri live din mers.
Rețineți că contentul Hotstar variază în funcție de țară. De asemenea, dispunem de sporturi LIVE, cum ar fi Premier League (PL), Indian Super League (ISL), Pro Kabaddi League (PKL) etc, În plus față de streaming live Republica Tv News Channel, ABP News Live & Asianet News Live numai pe dispozitivul Android.
Calitatea de membru Hotstar Premium oferă acces complet și nelimitat la cele mai recente emisiuni TV, filme și Sporturi Live, fără anunțuri în HD. Aboneaza-te pentru a beneficia de încercare gratuită pentru prima lună! Abonamentul Premium se reînnoiește automat în fiecare lună, cu excepția cazului în care este anulat în mod explicit înainte de începerea următorului ciclu de facturare.
Canalele
Urmăriți seriale și emisiuni ale următoarelor canale TV:
– Steaua Plus
– Steaua Bharat
– Sporturi De Stele
– HBO
– Lumea Stelelor
– Nat Geo
– Viața Vulpilor
– Star Maa
– Steaua Jalsha
– Star Pravah
– Steaua Utsav
– Steaua Vijay
– Steaua Suvarna
– Asianet

instalare Hotstar pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite