iExplorer-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați iExplorer Pentru Windows pentru a transfera muzică de pe orice iPhone, iPod sau iPad pe un computer PC și iTunes.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 19 Octombrie 2014
iExplorer facilitează transferul de fișiere de pe iPhone, iPad sau iPod Touch pe computer selectiv pentru a crea copii de rezervă. Fie că este vorba de muzică,note vocale, fotografii, SMS-uri sau orice altceva, îl puteți scoate de pe dispozitiv și pe computer fără a fi nevoie să sincronizați totul de fiecare dată.
Detecție proscomprehensivă: când conectați dispozitivul la computer, aplicația îl recunoaște imediat. Se încarcă rapid toate fișierele, de asemenea, nu doar anumite categorii, astfel încât să puteți gestiona întregul set de date prin această singură aplicație.
Interfață clară: datele detectate pe dispozitivul dvs. sunt afișate clar în interfața aplicației. De exemplu, puteți vedea previzualizări ale tuturor fotografiilor, împreună cu data și ora modificate, tipul fișierului, Dimensiunea fișierului și rezoluția. De asemenea, puteți exporta piese muzicale selectate în iTunes sau le puteți reda în panoul Previzualizare, iar navigarea de la un tip de fișier la altul este simplă, datorită listei de categorii din partea stângă a ecranului.
Pop-up-uri frecvente: aproape de îndată ce deschideți versiunea demo a acestei aplicații, veți fi întâmpinați cu un pop-up care vă cere să achiziționați versiunea completă. Aceste ferestre pop-up continuă să apară destul de frecvent în timp ce experimentați cu aplicația și sunt atât de persistente încât de fapt face dificilă evaluarea programului.
Crashing: am întâlnit unele probleme crashing, precum și în timp ce am fost de testare această aplicație. De fiecare dată, aplicația a început din nou din nou bine, cu toate acestea.
Bottom LineiExplorer este un instrument complet pentru backup de date de pe dispozitivul iOS pe computer. În timp ce am avut un pic de probleme cu crashing în timpul testării, celelalte caracteristici face cel puțin merită încercat.
Editori & apos; Notă: Aceasta este o revizuire a versiunii de încercare a iExplorer 3.4.0.1.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.2.2
Problemă fixă de montare pe disc care ar putea împiedica montarea automată a dosarelor de aplicații.
Generalități
Lansare 27 Noiembrie 2017
Data Adaugarii 26 Noiembrie 2017
Versiunea 4.2.2
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe suplimentare iTunes 11 sau o versiune ulterioară
Popularitate
Total Descărcări 527,637
Descărcări Săptămâna Trecută 59
Software De Raportare

instalează iExplorer-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite