iHeartRadio – Muzică, Radio și podcast-uri gratuite pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați iHeartRadio-muzică gratuită, Radio și podcast-uri pentru Android la toată muzica preferată.

Recenzia Editorilor
shelbybrown Mai 23, 2018
Amintiți-vă zilele de salvare a melodiilor pe care le-ați iubit de la radio la o casetă? A fost o procedură nervoasă care a necesitat să ascultați melodiile preferate și să atingeți butoanele de înregistrare și pauză de pe puntea dvs. de bandă la momentul potrivit. Aplicația iHeartRadio a perfecționat acest proces, permițându-vă să descoperiți milioane de melodii-vechi și noi-de la mii de posturi de radio live AM și FM și de artiști și să le salvați pentru a reda oricând sau oriunde doriți-dacă plătiți pentru un cont premium.
Experiență ProsCustomizable: după înregistrarea cu iHeartRadio, spune app care genuri vă place atingând oricare dintre cele 19 placi de gen disponibile-Top 40 & Pop, țară, știri și discuții, sport, și așa mai departe-că ofertele app. După ce am făcut acest lucru în testare, aplicația ne-a servit cu stații 50-plus pentru a începe. Dacă doriți să adăugați sau să eliminați orice Genuri, puteți atinge doar butonul Actualizare. După scanarea listei, puteți salva, de asemenea, posturile de care vă bucurați sau marcați celelalte ca nu pentru mine.
Melodiile Upvote pe care le iubești și iHeartRadio le vor grupa în postul de Radio preferatele mele sau le vor salva pentru a adăuga până la 40 la lista mea De redare. Dar pentru a reda aceste melodii la cerere, aveți nevoie de un abonament premium.
Posturi de Radio din întreaga țară: este distractiv să asculți posturi de radio din întreaga țară-de la o stație de țară din Auburn, Alabama, la o stație de muzică grunge, hip-hop și trupe de păr Gen-X din Cheyenne, Wyoming-cu toată aroma lor locală.
Podcast-uri: iHeart Radio are multe dintre cele mai populare podcast-uri, inclusiv “The Joe Rogan Experience”, The Daily”de la “The New York Times”, NPR's “TED Radio Hour”, “My Favorite Murder”, “Stuff ar trebui să știți”, “Freakonomics Radio”, “WTF cu Marc Maron”, “Pod Save America”și multe altele. Căutați podcast-uri după popularitate sau 19 subiecte disponibile-de la muzică și crimă la criptocurrency și spiritualitate. Urmați orice podcast și acesta va fi salvat în fila podcast-uri. Sau atingeți butonul Overflow, apoi descărcați Episodul pentru a salva pe telefon pentru a asculta offline.
Ceas deșteptător și cronometru de somn: pentru a vă trezi sau a merge la culcare la posturile de radio preferate, așa cum ați făcut pe ceasul deșteptător autonom, atingeți butonul Setări, apoi filele ceas deșteptător și temporizator de somn.
O lună de încercare gratuită: puteți încerca iHeartRadio Plus sau iHeartRadio toate abonamentele de acces pentru o lună înainte de a decide dacă să cumpere.
ConsNot mult gratuit: pe iHeart Radio, puteți asculta gratuit o varietate de posturi de radio și podcast-uri, dar nu puteți asculta muzică la cerere-doar posturi conexe. De exemplu, atingerea unei stații Madonna vă poate aduce muzică de la Madonna, precum și vedete pop similare, cum ar fi Gwen Stefani și Janet Jackson. Dacă auziți muzică care nu vă place, veți primi doar 15 omiteri pe zi pe posturile de artiști, cu excepția cazului în care faceți upgrade la un cont premium. Desigur, melodiile postului de radio nu pot fi omise.
Ai'll nevoie de un iHeart Radio Plus abonament pentru 5.99 dolari pe lună pentru a căuta și să se joace orice melodie, de a lua nelimitat de sare, salva melodii de la radio la lista de redare, și instantaneu a reda melodii de la radio (când metadate, care include titluri de cântece și artiști informații, este disponibil pentru aplicația pentru a căuta) sau un Acces de membru pentru 12.99 dolari pe lună pentru toate aceste caracteristici, plus abilitatea de a asculta offline și de a crea liste de redare nelimitat.
Linia de fundeste greu să justifici cheltuielile de 12,99 USD pe lună pentru accesul la cerere la catalogul de muzică iHeartRadio, capacitatea de a crea și edita liste de redare și capacitatea de a asculta muzică offline atunci când poți cheltui doar 9,99 USD pentru a face acest lucru pe o aplicație concurentă precum Spotify. Dar dacă sunteți într-adevăr în a asculta radio live din regiunea dvs. sau din întreaga țară, ar trebui să încercați aplicația gratuită iHeartRadio pentru Android.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 8.14.1
– Introducerea Playlist Radio, un nou mod pentru utilizatorii liberi de a asculta liste de redare iHeartRadio. Găsiți orice listă de redare doriți și începeți o stație cu muzică inspirată de acea listă de redare. Cu peste o mie de liste de redare din care să alegeți, veți găsi cu siguranță muzica perfectă pentru fiecare dispoziție, activitate sau gen.
– Comenzi rapide pentru aplicații pentru a accesa rapid căutarea, biblioteca, ultima redare și radioul meu preferat
– Notificări media player colorate pentru utilizatorii Android O
– Remedieri de erori și îmbunătățiri ale performanței
Generalități
Lansare 12 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 12 Noiembrie 2018
Versiunea 8.14.1
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 15,469
Descărcări Săptămâna Trecută 3
Software De Raportare

instalează iHeartRadio – Muzică, Radio și podcast-uri gratuite pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite