învață limbi, gramatică și vocabular cu Memrise pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați învățați limbi, gramatică și vocabular cu Memrise pentru Android pentru a practica o limbă cu jocuri dezvoltate de experți în educație și învățare.

Descrierea dezvoltatorului
De Memrise
Distrează-te în timp ce înveți o limbă străină cu Memrise. Cu cât vă place mai mult să învățați, cu atât mai mult (și mai repede) vă vor dezvolta abilitățile. Acesta este motivul pentru divertisment amestecat cu viața reală, content relevant este în centrul experienței de învățare a limbilor străine Memrise.
Învață spaniolă , franceză , japoneză , coreeană , italiană , chineză , germană , rusă, arabă , portugheză , daneză , suedeză , poloneză , norvegiană , turcă , olandeză , Islandeză, mongolă sau chiar învață engleza .
——
Aplicația De Învățare A Limbilor Străine Premiată Memrise
Google Play I/O cea mai bună aplicație din 2017
Alegerea editorului
Dezvoltator De Top
Cel mai bun din 2016-îmbunătățirea de sine
Cele Mai Bune Aplicații
——
Vrei să te conectezi cu lumea? Pregătește-te pentru următoarea călătorie sau aventură în străinătate? Îți îmbunătățești gramatica? Sau căutați cel mai bun mod de a învăța o limbă? Apoi, alăturați-vă comunității noastre de peste 35 de milioane de cursanți de limbi străine și dezvoltați abilități lingvistice din viața reală printr-o varietate bogată de jocuri ușor de utilizat, chatbots inovatoare și peste 30.000 de videoclipuri cu vorbitori nativi. Învățarea limbilor străine nu a fost niciodată atât de simplă!
Învățați cu localnicii – oameni reali care vă ajută să învățați limba reală, de zi cu zi, în context
O varietate de jocuri interactive de limbă și vocabular interesante pentru a învăța și a practica: revizuirea vitezei, abilități de ascultare, cuvinte dificile, recenzie clasică
Pronunția guide-vorbesc ca un local de înregistrare și compararea pronunția cu vorbitori nativi & apos;
Modul Offline-învață limbi online sau offline și pune-ți abilitățile la încercare oricând și oriunde este convenabil pentru tine
Ce face Memrise cea mai bună aplicație de învățare a limbilor străine? Pentru echipa noastră internațională, nimic nu este mai special decât capacitatea de a conecta cu noi țări și culturi prin intermediul limbii, și vrem să împărtășim acest lucru cu tine! Acesta este motivul pentru care lecțiile noastre de limbă includ doar cuvinte și expresii utile, de zi cu zi, care vă permit să aveți conversații reale cu oameni reali.
Cum? Lingviștii și experții noștri talentați lucrează cot la cot cu echipa noastră de dezvoltatori de talie mondială pentru a crea cele mai bune cursuri de limbi străine și jocuri care sunt simple, plăcute și accesibile tuturor.
Aflați O Limbă Străină Cu Memrise
Descărcați aplicația de limbă Memrise și începeți călătoria dvs. lingvistică acum.
Vrei să afli mai multe? De ce nu încercați aplicația Memrise gratuit? Explorați cursurile noastre de limbi străine și jocurile de limbi străine acum pe Memrise, cea mai bună aplicație pentru cei care învață limbi străine.
——
* VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:
Veți avea nevoie de un abonament Memrise pentru a accesa toate cursurile și funcțiile. Cursurile și funcțiile disponibile pot varia în funcție de limba dispozitivului și de perechea de limbi.
Odată achiziționate, abonamentele se vor reînnoi automat, cu excepția cazului în care sunt anulate înainte de sfârșitul perioadei curente de plată. Abonamentele pot fi gestionate sau anulate în contul dvs.
——
Vizitați-ne acum la: https://www.memrise.com
——
Continuați-vă călătoria de învățare cu Memrise:
* Facebook: https://www.facebook.com/memrise/
* Stare de nervozitate: https://twitter.com/memrise
* Instagram: https://www.instagram.com/memrise/
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 2. 94_7107_memrise
Fixed: problemele de conectivitate nu fac ca aplicația să mai înghețe. Ura!
Generalități
Lansare 15 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 15 Noiembrie 2018
Versiunea 2. 94_7107_memrise
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 6,612
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalare învață limbi, gramatică și vocabular cu Memrise pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite