iResearchPro-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați iResearchPro Pentru Windows pentru a vă organiza procesul de cercetare Web într-o singură aplicație.

Descrierea dezvoltatorului
De iResearchPro
iResearchPro este o aplicație Windows care vă ajută să faceți sarcina de cercetare web mult mai ușor și mai eficient. Sarcinile asociate cu cercetarea web, cum ar fi importul de cuvinte cheie și obținerea rezultatelor motorului de căutare pot consuma mult timp și energie dacă le fac manual. iResearchPro funcționează prin eliminarea tuturor acestor ineficiențe prin automatizarea sarcinilor asociate cu cercetarea web.
Cu iResearchPro, puteți: Import cuvinte cheie automat; Ia SER automat de Motoarele de Căutare bazate pe cuvinte cheie; Organizarea de subiecte și sub-teme într-un mod structurat; Intuitiv capta informații și de a le organiza într-un mod logic și structurat format; de a Prelua Topul Alexa de link-uri în mod automat; Racla de content de Pagini Web; cuvinte Cheie Idee bazată pe Pagini Web.
Pentru cine este potrivit iResearchPro? Internet/Marketing Digital care lansează campanii; asistenți virtuali care fac sarcini de cercetare web; scriitori care cercetează subiecte/content pentru articole; consultanți care cercetează subiecte pentru clienți; studenți care cercetează pentru lucrări/subiecte academice; o persoană care face cercetare, cum ar fi sănătatea, călătoriile/vacanțele sau dezvoltarea de sine.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.0
Generalități
Lansare 4 Aprilie 2019
Data Adăugării 4 Aprilie 2019
Versiunea 1.0
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 0
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează iResearchPro-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de programe: programe, utilitare și aplicații gratuite