Jingle Bells mp3-Merry Christmas Music Ringtones pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Jingle Bells mp3-Merry Christmas Music tonuri de apel pentru iOS pentru a oferi telefonului dvs. un makeover muzical de Crăciun.

Descrierea dezvoltatorului
De Stevan Milanovic
Dă telefonul un makeover muzical de Crăciun! Descărcați gratuit lista noastră de redare cu cântece de Crăciun și alegeți melodia preferată jolly! Lăsați-l să ningă cu colecția noastră de 20 de tonuri de apel pentru iPhone cu teme de Crăciun! Începeți numărătoarea inversă de Crăciun și așteptați Anul Nou cu aceste melodii optimiste!
Caracteristici:
* Crăciun colinde speciale-ediție de vacanță de tonuri de apel muzicale!
* Sunete de înaltă calitate și tonuri de apel inspirate de sezonul de vacanță!
* Setați sunetul ca ton de apel, ton text, mesaj vocal nou, e-mail nou, e-mail trimis, tweet, postare pe Facebook, alerte calendar, alerte memento
* Interfață ușor de utilizat!
* Ascultați râsul magic al lui Moș Crăciun, iubiții Jingle bells,Crăciunul Alb, noaptea sfântă sau Deck the Halls și multe alte colinde de Crăciun de fiecare dată când sună telefonul!
**** **** **** ****
**** Personalizați toate sunetele telefonului cu muzică de Crăciun! ****
Dacă predați limba sau cultura engleză, aceste tonuri de apel ediția de Crăciun vor fi o alegere perfectă pentru studenți! Descărcați lista de redare și lăsați copiii să asculte colinde tradiționale americane, britanice sau canadiene de Crăciun. Sau, dacă sunteți părinte și doriți să introduceți muzică festivă micuților dvs. – obțineți tonurile de apel ale muzicii de Crăciun și începeți să dansați!
De fiecare dată când telefonul începe să sune, vei primi jitterbugs, și începe să danseze. Permiteți-vă să fiți vesel și vesel în această perioadă a anului cu melodii festive de Crăciun și de Anul Nou! Și cea mai bună parte este – nu trebuie să setați aceste melodii doar ca tonuri de apel! Puteți utiliza melodiile noastre de Crăciun ca tonuri de alertă, sunete de text etc.! Întregul telefon va primi makeover muzical cu tonuri de apel noastre de Crăciun și sunete!
Alege-ți colinda preferată și începe să cânți și să fredonezi! Dacă vrei să retrăiești amintirile din copilărie, știi ce să faci! Obțineți aceste melodii orientate spre familie, festive și vesele și amintiți-vă toate momentele calde din vremurile mai fericite! Lăsați muzica plină de viață să vă reamintească că vine Moș Crăciun!
Specificații Complete
Ce este nou în versiune
Generalități
Lansare 6 Aprilie 2018
Data Adăugării 6 Aprilie 2018
Sisteme De Operare
Sisteme de operare iOS
Cerințe suplimentare necesită iOS 8.0 sau o versiune ulterioară. Compatibil cu iPhone, iPad și iPod touch.
Popularitate
Total Descărcări 2,022
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

Install Jingle Bells mp3-Merry Christmas Music Ringtones pentru iOS-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite