Keeper Password Manager pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Keeper Password Manager pentru Android pentru a vă proteja și gestiona parolele, documentele, fotografiile private cu securitate de clasă mondială.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal 31 Mai 2014
Keeper Password & Data Vault vă îmbunătățește securitatea online generând parole de conectare extrem de sigure și permițându-vă să stocați informații sensibile, cum ar fi detaliile contului bancar și numerele cărților de credit într-un seif virtual.
Pro
Securizează parolele și datele sensibile: Keeper Password & Data Vault își face treaba admirabil, generând parole greu de spart și păstrând toate datele dvs. financiare și alte date sensibile într-un seif securizat. Dacă sunteți genul de persoană care folosește aceeași parolă pentru toate site-urile Web sau păstrează informațiile despre cardul de credit și contul bancar într-un document de pe computer, Această aplicație reduce amenințările, aducându-vă liniște sufletească.
Gestionarea excelentă a parolelor: această aplicație are capacitatea de a genera automat cu o singură apăsare parole aproape nerecuperabile și apoi de a le umple automat și de a le aminti. Folosind parole diferite pentru diferite site-uri web este, probabil, cel mai eficient mod de a crește securitatea online.
Convenabil: în timp ce mulți manageri de parole sunt de-a dreptul hidoși și se simt stângaci, acesta are o interfață suficient de bună, atât pentru aplicația Android, cât și pentru aplicația Web și nu necesită mai multe informații sau atingeri decât este absolut necesar.
Contra
Necesită o mulțime de tastare: pentru fiecare parolă pe care doriți să o protejați, trebuie să depuneți o intrare cu detalii de bază, cum ar fi numele, adresa URL, descrierea și așa mai departe, ceea ce înseamnă că înainte ca această aplicație să vă poată proteja eficient, trebuie să vă depuneți informațiile. Va dura ceva timp.
Versiunea gratuită nu are backup și aplicație Web: pentru a vă putea face copii de rezervă, pentru a accesa cloud-ul online și pentru a utiliza aplicația Web, trebuie să optați pentru un abonament anual de 9, 99 USD. Pentru a utiliza aplicația pe mai multe dispozitive și computere, trebuie să plătiți 29,99 USD pe an.
Linia De Fund
Când vine vorba de gestionarea parolelor și stocarea securizată a datelor, puține aplicații pot concura cu Keeper Password & Data Vault. Aceasta este o aplicație extrem de sigură și eficientă și, deși necesită un pic de introducere manuală a datelor, rămâne accesibilă. Dacă doriți să vă îmbunătățiți securitatea, ar trebui să luați în considerare descărcarea acesteia imediat.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 11.2.3
Versiunea 11.2.3: integrarea cu cea mai nouă aplicație, KeeperChat, soluția sigură de mesagerie text. Acum comută fără probleme între managerul de parole Keeper și aplicația KeeperChat selectând “Chaturi”din pictograma meniului hamburger. KeeperChat a fost construit cu aceleași zero-cunoașterea arhitecturii de securitate și platforma noastră Deținător parola manager de mesaje, fotografii, și clipuri video trimise cu KeeperChat sunt complet criptate și protejate de hackeri și ochii indiscreti.
Generalități
Lansare 30 Martie 2018
Data Adaugarii 30 Martie 2018
Versiunea 11.2.3
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 1,345
Descărcări Săptămâna Trecută 1
Software De Raportare

instalează Keeper Password Manager pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite