Layout de la Instagram: Collage pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Instagram Instagram: Collage pentru Android la cea mai nouă aplicație instagram este o modalitate mai bună de a face colaje.

Descrierea dezvoltatorului
De Instagram
Cea mai nouă aplicație Instagram este o modalitate mai bună de a face colaje. Layout vă permite să creați machete unice prin remixarea propriilor fotografii și partajarea acestora cu prietenii.
Alegeți fotografii din galeria dvs.-sau de a folosi cabina foto built-in pentru a fixa fotografii pinten-of-the-moment-și a le vedea instantaneu prevăzute într-un colaj rece. Alegeți aspectul care vă place cel mai bine, apoi editați-l pentru a vă face propriul.
Layout & apos;s netedă, proces intuitiv vă oferă un control creativ complet. Atingeți pentru a reflecta, flip sau înlocui imaginile, țineți apăsat și trageți pentru a le schimba, prindeți pentru a mări sau micșora sau trageți mânerele pentru a redimensiona. Tu & apos;re editor, asa ca fii creativ cu modul în care coase lucrurile împreună-puteți spune o poveste, scoate în evidență o tinuta sau doar lipitură, zaruri și schimba aspectul fotografiilor obișnuite pentru a transmite o stare de spirit sau temă.
** Caracteristici**
* Re-amestecați până la 9 dintre fotografiile dvs. simultan pentru a crea machete distractive, personalizate și colaje.
* Utilizați fila fețe pentru a găsi rapid fotografii cu persoane din ele.
* Capturați momentul în modul Photo Booth cu fotografii rapide, spontane.
* Salvați machetele în galeria dvs. și partajați-le perfect pe Instagram sau alte rețele.
* Vedeți cu ușurință ultimele 30 de fotografii pe care le-ați selectat în fila Recente.
* Asociați machete și colaje cu filtre Instagram's și instrumente creative după aceea pentru a le face să iasă în evidență și mai mult.
* Descărcați și începeți să creați imediat un aspect sau un colaj. Nici o înscriere sau cont necesar-și nici o dezordine de rupere în sus fluxul.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 1.3.11
Generalități
Lansare 11 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 11 Noiembrie 2018
Versiunea 1.3.11
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 248
Descărcări Săptămâna Trecută 0
Software De Raportare

instalează Layout de pe Instagram: Collage pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite