LibreOffice pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați LibreOffice pentru Mac pentru a procesa și produce documente. LibreOffice a avut 4 actualizări în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale LibreOffice
Procesați și produceți documente
Ultima actualizare pe 10/08/20
Au fost 4 actualizări în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Disponibil și pe Windows
Recenzia Editorilor
shelbybrown Aug 14, 2015
Pro set complet de aplicații de productivitate: LibreOffice include aplicații pentru procesare de text, foi de calcul, prezentări, desene, baze de date și formule matematice-o colecție de instrumente comparabile cu Microsoft Office. O interfață de utilizator reîmprospătată prezintă un aspect modern și o mai bună utilizare a ecranului imobiliar.
Compatibilitate Office: LibreOffice oferă compatibilitate cross-suite cu Microsoft Office, manipulând majoritatea formatelor sale de fișiere importante. Actualizarea include suport mai bun pentru paginile, numerele și fișierele Keynote ale Apple.
Gratuit: suita este gratuită pentru persoane fizice și juridice. Puteți face o donație către Document Foundation, grupul non-profit care sprijină dezvoltarea suitei.
Contra suport limitat pentru aplicații Web și mobile: LibreOffice are o aplicație de vizualizare Android și intenționează să lanseze aplicații mobile și Web. Dar, în acest moment, cu Microsoft și Google împingându-și suitele de productivitate către Web și dispozitive mobile, suportul limitat al LibreOffice dincolo de sistemele desktop este un dezavantaj pentru utilizatorii de telefonie mobilă.
Linia de fund pentru persoanele fizice și întreprinderile care sunt buget-minded și caută compatibilitate Eco-app cu Microsoft Office, LibreOffice este o alternativă solidă. Lipsa aplicațiilor bazate pe Web și mobile poate fi un obstacol.
Mai multe resurse LibreOffice
Microsoft Office 2016 Pentru Mac

instalare LibreOffice Pentru Mac-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite