LINE: Apeluri și mesaje gratuite pentru Android – descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați linia: apeluri și mesaje gratuite pentru Android pentru a trimite mesaje gratuite și a efectua apeluri oricând și oriunde vă aflați cu dispozitivul Android. Linie: apeluri și mesaje gratuite a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale liniei: apeluri și mesaje gratuite
Trimiteți mesaje gratuite și efectuați apeluri oricând și oriunde vă aflați cu dispozitivul Android
Ultima actualizare pe 09/21/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni


Recenzia Editorilor
shelbybrown Ianuarie 26, 2017
Line este o aplicație de mesagerie eficientă și ușor de utilizat, cu peste 200 de milioane de utilizatori lunari, cu sediul în principal în Asia.
Pro mesaje text: mesaje text cu aplicația Line este angajarea și, dacă doriți, amuzant, fie în unu-la-unu sau mesaje de grup. Aveți acces rapid la autocolante gratuite, inclusiv cele cu prieteni de linie. Linia are, de asemenea, emoji și va sugera unele pe măsură ce tastați. Tastați “lume”, de exemplu, iar aplicația afișează emoji glob și hartă pe care le puteți înlocui pentru a crea un mesaj bazat pe emoji. Line face o treabă bună de a face totul doar un glisează sau apăsați departe, și este ușor de navigat în jurul aplicației pentru a găsi ceea ce vrei.
Apeluri vocale și video: pe lângă text, Line oferă apeluri video și vocale gratuite unu la unu și de grup. Apelurile vocale pot gestiona până la 200 de participanți; apelurile video sunt limitate la patru.
Confidențialitate: în mod implicit, criptarea liniei oferă confidențialitate end-to-end pentru mesajele text și apelurile vocale și video. Numai expeditorul și destinatarii pot vizualiza mesaje.
Partajare: de asemenea, puteți trimite fotografii, video și mesaje vocale. Aplicația vine cu instrumente de editare video și filtre video.
Line Store: în timp ce aplicația oferă autocolante gratuite pentru descărcare, puteți cumpăra autocolante și jocuri suplimentare prin magazinul Line.
Contra excesiv de adorabil: Autocolantele și emojis-urile pot adăuga multă personalitate chat-urilor, dar cad pe partea drăguță a comunicării. Cei care caută forme mai grave de exprimare vizuală ar putea găsi linia un pic twee.
Linia de fund În general, linia acoperă ceea ce căutați într-o aplicație de mesagerie. Acesta oferă o colecție largă de instrumente de mesagerie care vă permit să participați la chat-uri unu-la-unu și de grup, cu o interfață bine organizată, care facilitează adăugarea de autocolante și fotografii la mesajele dvs. Criptarea implicită end-to-end este din ce în ce mai importantă în mesagerie.

instalare linie: apeluri și mesaje gratuite pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite