Lingvanex Translator-descărcare gratuită și recenzii de programe descărcări de Programe: Programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Lingvanex Translator Pentru Windows pentru a traduce text, voce, audio, imagini, pagini Web și documente în 127 de limbi. Traducătorul Lingvanex a avut 1 Actualizare în ultimele 6 luni.

Detalii cheie ale Lingvanex Translator
Traduceți text, voce, audio, imagini, pagini Web și documente în 127 de limbi
Ultima actualizare pe 07/30/20
Nu a fost 1 Actualizare în ultimele 6 luni
Versiunea actuală are 0 steaguri pe VirusTotal badge_icon
Descrierea dezvoltatorului
De Lingvanex
Lingvanex Translator este cea mai avansată aplicație de traducere în 127 de limbi care poate traduce text, voce, audio, imagini, pagini web și documente. Aplicația acceptă următoarele limbi: arabă, engleză, armeană, Azeră, Bielorusă, chineză (simplificată), croată, cehă, daneză, franceză, georgiană, germană, română, rusă, sârbă, spaniolă, ucraineană și multe altele. Traducerea este disponibilă fără conexiune la Internet. Este posibil să traduceți text pe paginile web, precum și fișiere și documente.
Caracteristici cheie ale aplicației traducător Lingvanex: traducerea textului pentru documente mari în 127 de limbi. Faceți fotografii de pe camera dvs. și Traduceți textul în ele. Vorbiți și Traduceți vocea sau orice fișier audio. Convertește vorbirea în text. O poveste pentru toate dispozitivele din contul dvs. Salvați traducerile preferate ca marcaje. Un dicționar cu multe traduceri alternative și Semnificații de cuvinte. Partajați textul tradus cu prietenii prin alte aplicații. Bucurați-vă de învățarea unei limbi străine cu programul Lingvanex Windows Translator.

Install Lingvanex Translator-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite