Magisto Video Editor & Maker pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite

Descărcați Magisto Video Editor & Maker pentru Android pentru a transforma clipurile video și imaginile în filme frumos editate automat.

Recenzia Editorilor
Download.com Personal Sep 23, 2013
Magisto Video Editor & Maker coase împreună videoclipurile și imaginile pentru a face un film distractiv, interesant sau videoclip muzical. Acesta include chiar și muzică populară și teme interesante pentru a lipi peste videoclipul dvs. pentru a adăuga mai mult fler artistic. Dacă doriți ca un videoclip cu aspect profesional să fie împărtășit cu prietenii și familia, acesta este cu siguranță cel mai simplu mod de a face acest lucru.
Rezultatul final arată fantastic, chiar dacă conține un filigran pentru aplicație. Magisto Video Editor & Maker este atât de ușor și rapid încât vei dori să împărtășești acest mare producător de filme cu toți prietenii tăi.
Specificații Complete
Ce este nou în versiunea 4.42.18706
Remedieri de erori și alte îmbunătățiri mici
Generalități
Lansare 12 Noiembrie 2018
Data Adaugarii 12 Noiembrie 2018
Versiunea 4.42.18706
Sisteme De Operare
Sisteme De Operare Android
Cerințe Suplimentare Nici Unul
Popularitate
Total Descărcări 5,536
Descărcări Săptămâna Trecută 5
Software De Raportare

instalează Magisto Video Editor & Maker pentru Android-descărcare gratuită și recenzii de software Descărcări de Software: programe, utilități și aplicații gratuite